Gå til sidens hovedinnhold

Juventus med ny klubbrekord

Juventus fortsetter sin gullferd i Serie A. Søndag vant laget 1-0 mot Udinese, og slo dermed sin egen klubbrekord som nå teller tolv strake hjemmeseirer.

Aldri har Juventus vunnet mer enn elleve strake hjemmekamper – før nå. Innbytter Alessandro Del Piero ble den store helten da han scoret vinnermålet drøye 20 minutter før slutt.

Og Torino-klubben har ikke langt igjen til den stående rekorden i hele Serie A-systemet. Den rekorden ble satt av byrival Torino året 1975/1976 og teller 14 kamper.

Etter søndagens kamp klaget Udinese på dårlig dømming etter å ha fått en mann utvist, i tillegg til at de mente Del Piero var i offside da målet kom.

- Jeg prøvde å unngå offsiden, men jeg kan ikke si at jeg vet hvordan andre var plassert rundt meg, innrømmer Del Piero ifølge Sports Illustrated.

Han mener likevel det var en fortjent seier.

- Det var en viktig seier. Vi kjempet mot et lag som var tøft å slå selv om de spilte med en mann mindre. Likevel, vi fortjente å vinne, sier fotballstjernen.

Med søndagens seier leder Juventus fortsatt serien med åtte poengs margin. Andreplassinnehaver Inter seiret 1-0 hjemme mot Chievo.

Les alt om Serie A her!

Reklame

Påskeegg 2021: Dette er våre favoritter

Kommentarer til denne saken