*Nettavisen* Sport.

Juventus med ny trener

Foto: AP

En av klubbens gamle forsvarsklipper overtar for Claudio Ranieri.

Italienske RAI sport melder at den tidligere Juventus-spilleren Ciro Ferrara blir permanent trener i Juventus. Ciro Ferrara tok over som midlertidig trener etter at Claudio Ranieri fikk sparken for noen uker siden.

Nyhet: Spill Lotto og Tipping på mobilen

Medaljegrossist
42-åringen, med 20 års fartstid som spiller i både Napoli og Juventus og 49 landslagskamper, har god erfaring i å plukke medaljer. Han har blant annet vunnet Champions League og Uefa-cupen i tillegg til sju seriemesterskap. Han var juniortrener i Juventus frem til han tok over for Ranieri.

Ferrara skal ha skrevet under på en ettårskontrakt. Juventus-presidenten Giovanni Cobolli avviser derimot ryktene på klubbens hjemmeside og sier at:

- Det er ikke tatt noen beslutning. Ferrara er en av kandidatene, men det er også andre navn.

Tidligere denne uken uttalte Juventus-presidenten til foxsports at den nye treneren skal være Italiensk. Han sa også at:

- Vi har hatt en prøveperiode som har blitt ønsket velkommen av fansen på Olimpico. Vi vil velge en trenger som kjenner til den sterke Juventus-ånden, med respekt for vår fortid og med kapasitet til å lære av den ganske kjapt.

Flere spekualsjoner
Italienske medier har tidligere i sesongen spekulert i at Genoa-trener Giampiero Gasperini skulle overta for Juventus foran neste sesong.

Juventus håper imidlertid på å kunne presentere sin nye trener innen få dager.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.