Frem til Antonio Contes Inter, anført av en giftig Romelu Lukaku, sikret seg Serie A-tittelen forrige sesong, sto Juventus med ni strake ligatitler.

Forrige sesong sikret klubben fjerdeplass og Champions League-spill med et nødskrik, mens starten på inneværende sesong har vært oppsiktsvekkende svak.

Bunnpunktet ble nådd i 0-1-nederlaget hjemme for Empoli 28. august, men heller ikke i de påfølgende kampene mot Napoli og AC Milan så «Den gamle dame» ut som seg selv.

- Uvirkelig

Etter fire serierunder er det kun Salernitana og Cagliari som i tillegg til Juve står uten seier.

- Det er uvirkelig å se dem på nedrykksplass, selv om bare fire kamper er spilt, sier Viasats fotballekspert Rolf Otto Eriksen.

Han er imidlertid helt klar på at ingenting er avgjort og peker på Juventus også for seks år siden hadde en svært trøblete sesonginnledning under Allegris ledelse.

- I 15/16-sesongen hadde Allegris Juve fem poeng etter de seks første kampene og lå i et ingenmannsland på tabellen. Etter det vant de 25 av de 26 neste kampene og løftet trofeet både i serie og cup, sier Eriksen.

Nå er Serie A-eksperten spent på hvor lang tid det tar før Allegri lykkes med å få skuta på rett kjøl igjen.

- Det er tidlig i sesongen. Juventus må finne ut av livet etter Cristiano Ronaldo, og Allegri må stake ut kursen slik han gjorde da det blåste som verst i 15/16-sesongen. Det tror jeg de er i stand til, men det blir spennende å se hvor lang tid de trenger for å knekke koden.

Allegri: - Må bli bedre kjent med spillerne mine

Etter helgens 1-1-kamp hjemme mot AC Milan innrømmet trener Massimiliano Allegri at han ikke kjenner spillerne sine godt nok ennå.

- Vi mistet konsentrasjonen, og jeg må bli bedre kjent med spillerne mine etter hvert. Jeg vet ikke nok for øyeblikket. Jeg må vite hvem som kan gi meg hva og når under en kamp. Jeg må jobbe med det og finne ut av det ganske raskt, sa Allegri til DAZN.

- Jeg innrømmer at jeg gjorde noen feil med byttene. Jeg burde satt inn mer defensive spillere på 1-0 - det er mitt ansvar.

Særlig innbytter og EM-helt Federico Chiesa fikk gjennomgå av Allegri underveis i kampen. Han ble imidlertid unnskyldt på pressekonferansen etterpå.

- Han kom inn på et vanskelig tidspunkt i kampen, og jeg trengte at han tok med seg ballen til motstanderens halvdel, sa Allegri.

Vrakingen av midtstopper Matthijs De Ligt er også noe som har fått mye oppmerksomhet i italiensk media. Allegri sverger fortsatt til veteranduoen Giorgio Chiellini og Leonardo Bonucci.

- Med all respekt til Matthijs De Ligt, så spilte Giorgio Chiellini og Leonardo Bonucci ekstraordinært. Dere spør meg om mine feilslåtte bytter. Spør heller hvorfor Bonucci og ikke De Ligt. Bonucci spilte glimrende. Det gjorde også Chiellini, sa Allegri.

Danilo: - Vi kommer til å klatre

Juventus-backen Danilo mener lagets problemer først og fremst er noe som sitter i hodet på spillerne og at det ikke er ferdighetene det er noe i veien med.

- Slik jeg ser det er det er det mer et mentalt problem enn fysisk. Vi må fokusere kun på det vi skal gjøre og vår egen fremgang - ikke hva de andre lagene gjør. Spiller vi slik vi kan, kommer vi garantert til å klatre på tabellen, sier Danilo til DAZN.

Neste mulighet til å ta årets første trepoenger får Juventus allerede onsdag. Da reiser superstjernene fra Torino på besøk til lille Spezia.