RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kaasa (40) aktuell for 1. divisjon

Sist oppdatert:
Den gamle storscoreren vurderer comeback. Han er god nok for Tippeligaen, mener Manglerud/Stars trener.

Nå vurderer nemlig Kjell Roar Kaasa å gjøre comeback for Manglerud/Star.

- Han kan bli vår joker. Jeg prøver å overtale ham annenhver dag, sier trener Geir Midtsian, som er uhyre imponert over den gamle landslagsspilleren.

Et par tusen
Kaasa, som i egne ord scoret «et par tusen mål», har spilt toppfotball i Norge med fem lag, vært skytterkonge, bikket førti år og kan nå komme til å gjøre comeback i førstedivisjon.

Det formelle ordnes onsdag, da spillerlisensen fra Oslo Øst blir omgjort til en spillerlisens for Manglerud/Star. Dermed kan Kjell Roar Kaasa bli Manglerud/Stars joker i høst. Klubben ligger nest sist på tabellen.

- Han tilfører rutine, han har en mentorrolle hvor han backer opp de andre guttene på et utrolig vis, og han er anvendelig og kan spille både spiss og stopper.

Har fortsatt alt
Fysikken er det heller ikke noe galt med, i følge M/S-treneren.

- Han har fysikk som en afrikaner, han har spenst og han er blant Norges raskeste.

- Hadde jeg vært tippeligatrener, ville jeg hentet ham med en gang. Kjell Roar er en joker som fortsatt kan avgjøre kamper, også i Tippeligaen.

Hovedpersonen selv er litt mer tilbakeholden, men innrømmer døra holdes på gløtt for et comeback.

- Det er en fantastisk gjeng som jeg har mye felles med, sier den gamle storscoreren om M/S-spillerne.

- I utgangspunktet har jeg bare vært med på noen få treninger for å holde meg litt i form, men det er klart at jeg savner spillerne.

Legger om for Kaasa
Sist vinter trente Kaasa, toppscorer i Norge med 17 mål i 1992, med Bøler i 3. divisjon. Tar han nå steget opp to hakk?

- Nei, helt utelukket er det ikke, innrømmer den notoriske måljegeren med fortid i Kongsvinger, Rosenborg, Vålerenga, Stabæk, Lyn, Follo og Oslo Øst. Og Skeid Old Boys.

Trener Geir Midtsian er mer definitiv:

- Jeg tror Kjell Roar har veldig lyst til å være med oss. Nå ordnes det med spillerlisensen i morgen, og så har vi flyttet treningstidene til seks på kvelden slik at Kjell Roar får vært med. Tross to jobber og fire barn foruten fotballtreningen, har jeg et godt håp om at vi får ham med utover høstsesongen.

Ps! Ifølge Nordstrands Blad har følgende spillere, foruten Kaasa, blitt testet av M/S i det siste: Will Ryder (England), Christer Pedersen (Ørn/Horten), Marius Ulekleiv (Lillestrøm) og Lorenzo Caroprese (Andes).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere