RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kåfjord raser mot serieforeningen

Foto: scanpix (IKKE BRUK!)
President Sondre Kåfjord i Norges Fotballforbund raser mot at Serieforeningen for Kvinnefotball (SKF) har gjort et styrevedtak på at landslagssjef Åge Steen bør gå av.

- Dette et ansettelsesforhold mellom Norges Fotballforbund og Åge Steen som SKF ikke har noe med. Vi har tillit til Åge Steen og forventer at han tar landslaget gjennom et eventuelt omspill og at Norge deltar i EM-sluttspillet i 2005, sier Sondre Kåfjord i en pressemelding torsdag.

Han er rystet over at SKF faktisk har fattet et styrevedtak på dette. Kåfjord irriterer seg også over at hverken Åge Steen eller andre i NFF ble varslet før saken ble sluppet til media.

- Jeg vet ikke hvor godt forankret dette vedtaket er i toppklubbene, men det er ingen tvil om at slike handlinger ikke bidrar til å styrke samarbeidsklimaet mellom NFF og serieforeningen. Derfor er jeg lite glad for dette vedtaket, sier Kåfjord.

- Skal et relativt sett lite fotballand som Norge være med helt i toppen, må gode krefter trekke sammen og ikke spenne bein for hver andre. Derfor forventer jeg nå et utspill fra SKF som kan bidra til at vi igjen kan få et konstruktivt samarbeidsklima, slik at vi kan jobbe sammen for å nå sportslige mål, avslutter Kåfjord.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere