*Nettavisen* Sport.

Kagge Forlag legger seg flate

Yngve Hallén har ikke gjort noe galt og får beklagelser fra Kagge forlag etter påstander i boken Fotballagenten. Foto: Audun Braastad (NTB scanpix)

Kagge Forlag beklager overfor fotballpresident Yngve Hallén at det gjennom en bok er dannet inntrykk av at han har vært korrupt i forbindelse med en overgang.

«I forbindelse med boken «Fotballagenten», gitt ut på Kagge Forlag, har det dessverre blitt dannet et inntrykk av at Yngve Hallén skal ha mottatt penger «under bordet» i forbindelse med en spillerovergang til Sogndal», skriver forlaget i en pressemelding.

«Kagge Forlag presiserer at det ikke foreligger noe grunnlag for å hevde at Yngve Hallén urettmessig har mottatt penger i forbindelse med denne transaksjonen. Forlaget beklager dette og ubehaget Hallén har opplevd i forbindelse med dette. I et eventuelt nytt opplag av boken vil dette bli endret/presisert», understreker forlaget som legger seg helt flate i denne saken.

Kagge forlag har også betalt et beløp for å dekke Halléns sakskostnader, og i pressemeldingen som er kommet, står det også at forlaget sammen med Norges Fotballforbund vil gi 10.000 kroner hver til Kirkens Bymisjon for på den måten å støtte en god sak sammen.

Avslutningsvis i pressemeldingen står det også at Hallén, forfatter og forlag er med dette enige om at alt rundt denne saken er opp og avgjort en gang for alltid. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.