*Nettavisen* Sport.

Kahn lover tysk bedring i EM

Foto: SCANPIX/EPA/Uli Deck

Tyskland gikk på en stygg 0-2-smell mot Ungarn i EM-generalprøven, men keeper Oliver Kahn lover bedring i sluttspillet.

07.06.04 12:43

- Vi reiser til Portugal som verdens nest beste lag og skal vise vårt sanne ansikt når mesterskapet starter, beroliget Kahn.

Søndag måtte VM-finalisten fra to år tilbake tåle tap og ydmykelse i den siste oppkjøringskampen. Ikke mye stemte for Rudi Völlers gutter.

Ikke vekt
- Vi mistet kanskje litt selvtillit, men legger ikke veldig stor vekt på kampen mot Ungarn. Åpningskampen mot Nederland blir en helt annen historie, og folk vil få se et helt annet Tyskland på banen, mente Kahn.

Bayern München har måttet tåle mye kritikk for sine mange «blundere» denne sesongen. Kritikerne mener det kanskje er på tide at Arsenals Jens Lehmann får prøve seg mellom landslagsstengene.

Hever seg
Tsjekkia og Latvia er også motstandere i gruppespillet i Portugal, men turneringsspesialisten Tyskland hever seg som regel når det gjelder og regner med avansement.

- Resultatet mot Ungarn var ikke bra og en nyttig vekker om at vi må jobbe for seirene, men det er definitivt ingen grunn til panikk, sier landslagssjef Völler.

- Selv om vi ikke ønsker å tape i forkant av et mesterskap, er det ingen som husker treningskamper når mesterskapet er i gang.
(NTB-Reuters)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.