Gå til sidens hovedinnhold

- Kaka er best i verden

Pele hyller sin landsmann Kaka, og mener Milan-spilleren er best i verden.

De lærde strides om hvem som er verdens beste fotballspiller i øyeblikket.

- Minner om Cruyff
Cristiano Ronaldo har hatt en fantastisk sesong i Manchester United, men i Mesterligaen er det Milans Kaka som har stjålet overskriftene.

Skal du spille på kampen? Sjekk Nettavisens oddstips.

I tillegg har Ronaldinho funnet tilbake til storformen i Barcelona.

Nå blander en av tidenes største fotballspillere seg inn i debatten.

Pele mener Kaka er i ferd med å etablere seg blant de største.

- Sammen med Ronaldinho er han den beste spillere i verden. Han er den som minner mest om Johan Cruyff. Han har fart, blikk og når han setter fart fra midtbanen, så er han i en egen klasse, sier fotballegenden til Gazzetta dello Sport.

Toppscorer
Onsdag har Kaka muligheten til å sette alle andre i skyggen.

Milan-spilleren har scoret fantastiske ti mål fra sin offensive midtbaneposisjon i Mesterligaen denne sesongen. Med to scoringer i finalen mot Liverpool, vil han tangere Ruud van Nistelrooys rekord i turneringen fra 2002/03-sesongen.

- Den viktigste kampen i mitt liv er alltid den neste kampen. I øyeblikket er det kampen mot Liverpool. For en måned siden var det Manchester United og for 45 dager siden var det Bayern München, sier han.

Mange har snakket om Milans revansje etter det ydmykende finaletapet for Liverpool for to år siden. Det vil ikke Kaka være med på.

- Alle snakker om en vendetta etter det som skjedde i Istanbul. Det skjedde. Vi tapte finalen og Liverpool ble mestere. Motivasjonen for oss bør enkelt og greit være at vi er i finalen igjen og har muligheten til å vinne Mesterligaen, sier han.

Reklame

Her får du tak i den nye Pondus-boka