*Nettavisen* Sport.

Kaka hyller United

Milans Kaka mener Manchester United spiller den mest publikumsvennlige fotballen i England.

Den brasilianske stjernen, som scoret to mål mot nettopp United i Mesterliga-oppgjøret på Old Trafford tidligere i uka, mener United har tatt over Arsenals plass på underholdningstoppen.

- Manchester United er det mest brasilianske laget i England. Ronaldo og Rooney er veldig gode, men de er alle gode når ballen blir spilt langs bakken. De er pasningsorienterte. De brukte ikke mange lange baller mot oss, sier Kaka til Daily Telegraph.

Kaka hyller også United-fansen etter de vokale prestasjonene engelskmennene vartet opp med tirsdag kveld.

- Jeg ble spesielt imponert over hvordan United-fansen sang i pausen, selv om laget deres lå under 1-2. Det er en av de fine tingene med fans i England. De har en lidenskap for laget sitt. Jeg elsker den formen for atmosfære, sier han.

Kaka er den ubestridte toppscoreren i Mesterligaen denne sesongen med ni mål. Han tror det blir en like underholdende og offensiv kamp når Milan og United møtes igjen i neste uke.

- Lagene er veldig like, veldig sterke, og begge liker å spille offensiv fotball. Derfor tror jeg lagene er morsomme å se på. Det blir et spennende returoppgjør, sier han.

Er du enig med Kaka? Ta debatten i kommentarfeltet under.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.