Gå til sidens hovedinnhold

Kakefest for kunstgress

Etter taler og konkurranser ute på det splitter nye kunstgresset, var trengslen stor inne i KFUM-hallen da klubben spanderte festkake på hele hurven.

Ekeberg: Mørket lå som et teppe over Ekebergsletta mandag kveld, men ikke lenge. Etter en verdig fanfare fra KFUM-veteran Karl Fredrik Lund, kom øyeblikket daglig leder Eivind Arnevåg, og resten av KFUM-kameratene har ventet på siden 1993.

Flomlyset ble tent, og lyste opp omgivelsene for de mange fremmøtte.

Åpningen av den splitter nye KFUM kunstgressbanen var et faktum.

Stolt klubbsang

Like etter runget den stolte klubbsangen ut over Ekebergsletta, og KFUMs nye matchbane.

Med all beskjedenhet vil jeg ønske velkommen til Oslos beste kunstgressarena, proklamerer Eivind Arnevåg fornøyd. Kunstgresset som er satt i stand ved siden av KFUM-hallen er av samme type som Bodø-Glimt og Odd Grenland har på sine stadioner. Dessuten er "Kåffa-banen" utstyrt med både undervarme og vanningsanlegg.

Dette er en fantastisk dag for oss, gliser Arnevåg.

Teste banen

Etter at den høytidelige seremonien var avsluttet, var det klart for å teste den nye banen. I tur og orden konkurrerte de forskjellige aldersklassene om å få ballen først i mål fra midtbanen.

Men feiringen var langt fra slutt. En diger marsipankake med gratulasjonshilsen og kunstgressbilde ventet inne i KFUM-hallen.

Vinne mange kamper

Kakesugne Kåffa-spillere i alle aldre strømmet inn i varmen.

Kjempegod kake, og fin fest, slår William Heyden (12) fast. Han spiller på G95-laget til KFUM, og gleder seg til å begynne å trene på det nye kunstgresset.

Jeg håper vi kommer til å vinne mange kamper der. Jeg tror det, smiler Ulvøy-gutten beskjedent.