RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kaller Herrems supermål for «easy»

Foto: Montasje/Scanpix
Sist oppdatert:
Stavanger-jentas EM-perle imponerte ikke herrenes kantspesialist. Se video i saken!

De norske håndballjentene hadde få problemer med å sikre seg EM-gullet i desember. Kun et lite feilskjær mot Sverige i mellomrunden ga yndlingene en ripe i lakken.

Det var imidlertid ikke alle som lot seg imponere av jentenes innsats under kampene på Lillehammer og i danske Herning. Herrelandslagets Håvard Tvedten var en av dem.

LES OGSÅ: Herremin, for et mål!

- Helt magisk
I fredagens utgave av VG forteller kantspilleren at han ikke lot seg begeistre over nivået under kvinne-EM, og hevder at folket vil bli mer underholdt nå som herrene skal i aksjon under VM i Sverige.

- Damehåndball og herrehåndball kan rett og slett ikke sammenlignes. Vi kommer nok til å se en del nivåforskjeller i dette mesterskapet, men i et EM skal det være mye jevnere, sier Tvedten til VGs papirutgave.

En av de mest omtalte episodene under kvinnens EM i desember var Camilla Herrems fantastiske trikseskudd mot Frankrike i åpningskampen.

- Noe sånt har jeg aldri prøvd i landskamp før. Bare i vanlig kamp tidligere, og da holdt vel keeperen den i fast grep. Den gang var i tillegg vinkelen bedre. Det var veldig helt magisk å se denne gå inn, sa Herrem til Nettavisen etter den scoringen.

- Det er easy
For Tvedten, som er kjent for sine mange trikseskudd og avslutninger fra kant, er slike fulltreffere daglig kost.

- Jeg så det skuddet til Herrem, og hva skal jeg si? Det er... ja, easy, sier Håvard Tvedten til VG.

Stavanger-jenta tar likevel ikke uttalelsen fra Tvedten spesielt tungt, og sier at hun er full av beundring for sin mannlige kantkollega.

- Jeg synes Håvard Tvedten har en fantastisk avslutningsteknikk, og jeg prøver å lære så mye som mulig av ham, forteller hun.

Se Herrems fulltreffer i videovinduet (etter 40 sekunder):

Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere