Gå til sidens hovedinnhold

Kaller Herrems supermål for «easy»

Stavanger-jentas EM-perle imponerte ikke herrenes kantspesialist. Se video i saken!

De norske håndballjentene hadde få problemer med å sikre seg EM-gullet i desember. Kun et lite feilskjær mot Sverige i mellomrunden ga yndlingene en ripe i lakken.

Det var imidlertid ikke alle som lot seg imponere av jentenes innsats under kampene på Lillehammer og i danske Herning. Herrelandslagets Håvard Tvedten var en av dem.

LES OGSÅ: Herremin, for et mål!

- Helt magisk
I fredagens utgave av VG forteller kantspilleren at han ikke lot seg begeistre over nivået under kvinne-EM, og hevder at folket vil bli mer underholdt nå som herrene skal i aksjon under VM i Sverige.

- Damehåndball og herrehåndball kan rett og slett ikke sammenlignes. Vi kommer nok til å se en del nivåforskjeller i dette mesterskapet, men i et EM skal det være mye jevnere, sier Tvedten til VGs papirutgave.

En av de mest omtalte episodene under kvinnens EM i desember var Camilla Herrems fantastiske trikseskudd mot Frankrike i åpningskampen.

- Noe sånt har jeg aldri prøvd i landskamp før. Bare i vanlig kamp tidligere, og da holdt vel keeperen den i fast grep. Den gang var i tillegg vinkelen bedre. Det var veldig helt magisk å se denne gå inn, sa Herrem til Nettavisen etter den scoringen.

- Det er easy
For Tvedten, som er kjent for sine mange trikseskudd og avslutninger fra kant, er slike fulltreffere daglig kost.

- Jeg så det skuddet til Herrem, og hva skal jeg si? Det er... ja, easy, sier Håvard Tvedten til VG.

Stavanger-jenta tar likevel ikke uttalelsen fra Tvedten spesielt tungt, og sier at hun er full av beundring for sin mannlige kantkollega.

- Jeg synes Håvard Tvedten har en fantastisk avslutningsteknikk, og jeg prøver å lære så mye som mulig av ham, forteller hun.

Se Herrems fulltreffer i videovinduet (etter 40 sekunder):

HTML EMBED
TV2Player.insert(477673,"playerProgram477673", {stretch: 'fill', noCompanion:true});

Sjekk siste sportsnytt her!

Kommentarer til denne saken