RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kaller inn valgkomiteen mandag

Odd Flattum, leder av valgkomiteen i Norges Idrettsforbund og Olympiske Komité (NIF), innkaller til første komitémøte mandag.

- Først og fremst må vi bli enige om fremdriften i arbeidet vårt, for det er innkalt til ekstraordinært ting allerede 16. april, og vi må ha innstillingen vår klar litt før det. Jeg vet ikke om det er en frist vi må overholde i så måte, for det har jeg ikke fått sjekket i lovverket ennå, men jeg regner med at den fristen i tilfelle er på 14 dager, så i løpet av mars måned, må nok det meste være på plass, sier Flattum til NTB.

Han ble valgt som leder av valgkomiteen på idrettstinget i Stjørdal for snart ett år siden sammen med sin personlige varamann, Katharina Søreide. Tirsdag kveld valgte så særforbund og idrettskretser sine representanter til valgkomiteen, som nå er fulltallig.

- Jeg hadde regnet med å ta det med ro i denne jobben et par år til, men slik gikk det ikke. Vi har jo ikke god tid på oss, slik situasjonen er nå, men det er så mange bra folk i norsk idrett at jeg er helt sikker på at vi skal klare jobben, sa Odd Flattum onsdag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere