Kaller Liverpool-fansen «avskum»

Fra Facebook/

Fra Facebook/ Foto: Faksilie thebusbyway.com

Det spesielle er at det angivelig kommer fra en Liverpool-spillers mor.

18.12.10 21:43

Paul Konchesky har ikke akkurat vunnet Liverpool-supporternes hjerter etter sommerens overgang fra Fulham. Nærmere 40 millioner kostet venstrebacken som har spilt 13 av Liverpools ligakamper i år. Ikke med noen voldsom suksess, Merseyside-laget ligger på en skuffende niendeplass når nesten halv Premier League-sesongen er spilt, hele tolv poeng bak serieleder Manchester United.

Slikt er ikke bra nok for Englands mestvinnende lag, og supporterne har både latt managere og spillere få unngjelde.

I særdeleshet Paul Konchesky, som får mye av skylda for Liverpools miserable sesongstart. Det liker det som angivelig er hans mor dårlig.

«Til alle dere Liverpool avskum» skriver Carol Konchesky på sin facebookprofil, og fortsetter på en noe broket engelsk:

Les også: Se Liverpool-Fulham gratis på nett

«Ikke bry dere om den cockney kø**en(.) Ta en skikkelig titt på deres eget lag(.) Slutt å leve i fortiden(,) laget deres er r*va(.) Alle kan gjøre feil(,), det er den cockney kø**en som aldri skulle ha forlatt Fulham»

Innlegget er postet den 14. november, etter at Liverpool gikk på et sensasjonelt 2-0-tap for Stoke. Konchesky skal da ha fått mye kjeft av bortesupporterne, noe som tydeligvis har opprørt hans – angivelige – mor en smule.

Mange av innleggene som skriver på veggen til Carol Konchesky støtter henne, og går mye lenger i sine kommentarer. En kvinne spør likevel høflig:

- Går det bra med deg, Fru K?

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.