Kallio til Molde

Foto: Foto: www.hjk.no

Toni Kallio ble onsdag ettermiddag klar for Molde. - Han har skrevet under på en kontrakt ut 2007-sesongen, opplyser Moldes sportslige leder Bertil Stranden til TV 2 Nettavisen.

25.08.04 18:19

Toni Kallio har tidligere vært aktuell for Fredrikstad og Viking, men endte til slutt opp i Molde.

- Vi har visst om ham i lang tid, og sett ham i flere kamper. Han er en fornuftig, langsiktig og solid invistering for oss, sier Bertil Stranden til TV 2 Nettavisen ikke lenge etter at overgangen er i boks.

Aktuell for FFK og Viking
Molde var klar over at både Fredrikstad og Viking hadde den finske landlagsstopperen på blokken.

- Både FFK og Viking har vist interesse for ham, og det er selvsagt gledelig at han kom til Molde. Jeg tror han skal være fornøyd med våre treningsforhold og fasiliteter, sier en fornøyd Bertil Stranden.

Lang karriere
Den finske 26-åringen kommer fra HJK i Helsingfors. Han har spilt toppfotball i Finland siden 1997. I tillegg til åtte A-landskamper for Finland, har Kallio scoret 17 mål på 119 kamper for HJK, melder Molde på sin hjemmeside.

Det er foreløpig uklart hvor mye Molde må ut med i overgangssum for 26-åringen.

- Vi ønsker ikke å gå i detalj rundt overgangssummen, men han var under kontrakt med Helsinki, forteller Bertil Stranden.

Rekker ikke RBK-kampen
Toni Kallio rekker trolig ikke å bli spilleklar til oppgjøret mot Rosenborg 29. august.

- Han blir ikke spilleklar tidsnok til Rosenborg-kampen. Det blir for kort tid med alle skjemaene som skal fylles ut og lignende, forklarer Stranden.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.