RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kallio vil også bort

Tre mann er forsvunnet etter nedrykket. Nå vil også Toni Kallio bort fra Molde.

Stian Ohr var første mann ut. Vingen dro til Strømsgodset. Like etter forsvant Matej Mavric til tyske Koblenz. Og før helgen valgte Petter Rudi å fortsette karrieren i Gent.

Nå har også finnen Toni Kallio gitt beskjed om at han vil bort fra romsdalsklubben.

To og et halvt år i Molde er nok. Både jeg og kjæresten min har lyst til å flytte på oss. Etter at Molde rykket ned ble jeg enda mer bestemt, sier forsvarsspilleren til Romsdals Budstikke.

Men Molde har ikke hørt noe fra noen interesserte klubber.

I stedet jobber klubben med forsterkninger. Nå kan trener Kjell Jonevret bli gjenforent med en gammel kjenning. Mattias Moström spilte for Cafe Opera under Jonevrets ledelse fra 2001 til 2003. Nå står han uten kontrakt etter at AIK ikke ville forlenge med kantspilleren etter forrige sesong.

- Molde er absolutt et interessant alternativ for Mattias. Vi ser på Molde som en bra klubb med lang erfaring og positive impulser, og han er slett ikke fremmed for å prøve seg i norsk fotball. Det er meningen at Mattias skal reise til Molde for å snakke med ledelsen der i begynnelsen eller i midten av den kommende uka, bekrefter spillerens agent Per Jonsson.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere