*Nettavisen* Sport.

Kalvenes klar for Brann

Foto: Andrew Yates (AFP)

Tilbake i bergensklubben for tredje gang i karrieren.

14.06.10 17:22

Christian Kalvenes har signert en kontrakt som binder ham til Brann ut den inneværende sesongen, melder klubben på sine egne nettsider.

En opsjon i kontrakten sier at klubben kan beholde spilleren ut 2011-sesongen, dersom begge partene skulle ønske det. Kalvenes slutter seg til Brann-troppen 1. august.

- Jeg ønsker å gjøre nytte for meg. At jeg er 33 år betyr lite, for jeg kan holde på lenge, sier spilleren selv til Brann.no.

Christian Kalvenes debuterte som Brann-spiller allerede i 1995. Det ble imidlertid med den éne kampen, før venstrebacken dro videre Åsane og Sogndal. I 2003 var Kalvenes tilbake i Brann, men fikk ikke med seg mer enn elleve kamper fram til 2006 for laget - delvis på grunn av skadeproblemer, og delvis fordi Erlend Hanstveit ble prioritert på venstrebackplassen.

I Dundee United ble bergenseren imidlertid en suksess, før Kalvenes var med å sikre Premier League-kontrakt for Burnley.

I januar ble spilleren enig med klubben om å avslutte kontrakten på grunn av lite spilletid, og Kalvenes har siden da vært klar på at han ønsket seg tilbake til Brann.

- Det er kjedelig å måtte vente helt til 1. august. Men nå er det i hvert fall i orden, sier Kalvenes.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.