RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kampen for kiloene

Sist oppdatert:
Mens de fleste kjemper for å holde vekta nede i disse tider, kjemper Sigurd Pettersen med å holde den oppe.

Før FIS innførte vektregler i hopping før denne sesongen veide fjorårets hoppukevinner 56 kilo. Siden den gang har Sigurd Pettersen lagt på seg sju kilo, men nå må han kjempe hardt for å beholde disse kiloene og tilpasse seg sin nye kropp.

- Det er tøft å beholde kiloene. Jeg eter mer enn jeg noensinne har gjort - jeg må spise etter at jeg er mett. Dessuten må jeg trene hardt for å opprettholde styrken, og de ekstra musklene jeg har fått, sier den 180 cm høye hopperen til Aftenposten.

- Det er tungt psykisk å starte på nytt igjen. Nå har jeg vokst én gang i høyden og én gang i bredden, det er nok, sier han til avisen.

Pettersen fikk en opptur med 13. plass i nyttårhopprennet. Nå håper 24-åringen at fremgangen fortsetter i Innsbruck på mandag - den eneste bakken han ikke vant i da han tok hjem sammenlagtseieren i hoppuka forrige sesong.

- Da ble det fjerdeplass. Men nå har jeg en god følelse i kroppen, avslutter Pettersen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere