RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kampen med stor K

Foto: EPA/Scanpix
Sist oppdatert:
Etter en vanskelig sesongstart ser Alessandro Del Piero og Juventus fram til mesterligaspill mot selveste Real Madrid tirsdag.

Spissen, som har scoret over 30 mål i Champions League, bruker store ord om oppgjøret som utspiller seg på Olimpico di Torino (Juventus spiller der mens Stadio delle Alpi pusses opp) tirsdag kveld.

- Dette er kampen med stor K, sa Alessandro Del Piero på pressekonferansen mandag.

Har savnet toppkamper- Man blir fotballspillere nettopp for å få spille kamper som dette. Det betyr ingenting at vi har hatt litt problemer så langt denne sesongen, det er en stor drøm å få spille denne kampen. Vi vil at dette skal bli kampen som snur denne sesongen, både i gjennomføringen og resultatet, sa Del Piero bestemt.

Juventus-veteranen gleder seg som en liten unge til å spille denne toppkampen.

- Dere aner ikke hvor mye jeg har savnet å spille kamper som dette i løpet av de siste to årene. Jeg har ikke engang klart å se det på TV, så stort har savnet etter mesterligaspillet vært, innrømmet Del Piero.

Jakter gruppeseier
På grunn av tvangsnedflyttingen fra Serie A, har Juventus hatt en pause fra mesterligaeventyret, men i høst er laget tilbake for fullt. Italienerne har unngått baklengsmål i ti av sine 13 siste europacupkamper, men måtte tåle to mot nykommerne BATE Borisov fra Hviterussland sist kamp. Dermed ligger Juventus med sine fire poeng like bak Real Madrid i gruppe H.

Real Madrid tok sist kamp sin 75. mesterligaseier, og topper gruppen etter full pott på de to første kampene. Laget imponerer derimot ikke borte, og sliter spesielt mot italienske lag. Dermed er det duket for en spennende mesterligaduell på Olimpico di Torino tirsdag kveld.

Denne og alle de andre kampene kan du følge i vårt livesenter fra klokken 20.45 (ANB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere