RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Derfor vinner GSP mot Anderson Silva

Foto: Getty Images/All over Press
Sist oppdatert:
Rashad Evans mener han vet hvordan.

Forrige helg leverte Georges St-Pierre en solid kamp mot Carlos Condit da han gjorde comeback i UFCs oktagon etter et 18 måneder langt skadeavbrekk.

Canadieren forsvarte tittelen og befestet dermed sin posisjon som den ubestridte kongen av weltervektklassen i UFC.

Nå vil fansen og UFC-president Dana White at St-Pierre møter Anderson Silva, som er tittelholder i mellomvekt - vektklassen over canadieren.

Andersons svakhet
Etter kampen mot Condit forrige helg sa St-Pierre følgende om en eventuell kamp mot den suverene brasilianeren:

- Jeg vet at Anderson Silva er her nå, men jeg har vært 100 prosent fokusert på Carlos Condit. Jeg må ta en ferie, tenke på det og finne ut hvor karrieren går videre. Jeg vil være sikker på at jeg gjør riktig valg, så jeg skal ha en prat med manageren min, treneren min og mitt entouarage.

Rashad Evans, som er tidligere tittelholder i lett tungvekt, er ikke i tvil om hvem som kommer til å gå seirende ut av en eventuell kamp mellom de to superstjernene.

- Jeg mener helt klart at han har en sjanse mot Anderson. Anderson er en fantastisk fighter, men han har problemer med å forsvare seg mot nedtakninger. Og på bakken lar han noen ganger motstanderen forbedre sin posisjon altfor lett, sier Evans til mmafighting.com.

GSP vinner
Evans, som trente sammen med St-Pierre i Greg Jacksons gym i Albuquerque før han forsvant til Blackzilians, peker Silvas andre kamp mot Chael Sonnen som et godt eksempel.

- Chael tok ham ned og før runden var over, var han i mount. Dersom GSP havner oppå deg i lignende situasjon, er det ikke sikkert du kommer deg til neste runde, sier Evans.

Evans mener at hvem som helst vil slite i en kamp mot Anderson Silva, men han er sikker på at GSP har det som trengs for å vinne.

- Det kommer an på om Georges har det som trengs for å ta imot Andersons spark- og slagkraft. Jeg mener at svaret er ja. Jeg tror Georges slår Anderson, jeg gjør virkelig det.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere