RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
DYR PLASS: Will Smith hadde plass ringside under kampen mellom Leo Santa Cruz og Manuel Roman på MGM Grand i Las Vegas i september i fjor. Den samme plassen vil trolig koste rundt 600.000 norske kroner når Floyd Mayweather skal møte Manny Pacquiao 2. mai.
DYR PLASS: Will Smith hadde plass ringside under kampen mellom Leo Santa Cruz og Manuel Roman på MGM Grand i Las Vegas i september i fjor. Den samme plassen vil trolig koste rundt 600.000 norske kroner når Floyd Mayweather skal møte Manny Pacquiao 2. mai. Foto: Al Bello (Getty Images)

- Det koster 600.000 å stå her 2. mai

Sist oppdatert:
Floyd Mayweather og Manny Pacquiao slår alle rekorder.

Det som definitivt er årets største boksekamp, og mange omtaler som tidenes største boksekamp, kommer til å bli en pengemaskin uten sidestykke, melder Forbes.com.

Eksperter regner med at den dyreste billetten blir solgt for 100.000 dollar, eller snaut 800.000 norske kroner. En tilskuerplass ringside i MGM Grand 2. mai vil trolig koste rundt 600.000 norske kroner i snitt.

Så ettertraktet er duellen mellom Floyd Mayweather og Manny Pacquiao.

Billettselger og svartebørshaier er imidlertid frustrerte over at man så langt ikke har klart å få tak i fysiske billetter. Ifølge New York Post har flere boksefans avlyst sine turer til Las Vegas på grunn av dette.

Partene krangler om hvem som har skylden for dette, men det er ingen grunn til bekymring for at kampen ikke blir utsolgt. Forbes.com skriver at kampen vil innbringe minst 72 millioner dollar og kanskje så mye som 150 millioner dollar bare i billettsalget på MGM Grand.

I Norge krever Viasat 500 kroner for kampen på TV, som kun er tilgjengelig som «Pay-per-view». Det er lite som tyder på at det vil være mulig å se den på en sportsbar her i landet.

Kampen går sannsynligvis for sent på natten norsk tid til at utesteder får vist den på sine storskjermer. Ettersom et klokkeslett ennå ikke er fastsatt, er det vanskelig for utestedene å søke kommunene om tillatelse til utvidet åpningstid.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere