*Nettavisen* Sport.

- Det var bare snakk om å slappe av

SEIERSGLIS: Cecilia Brækhus var naturlig nok fornøyd med å beholde VM-beltene uten å ha møtt på problemer. Foto: Heiko Junge (NTB scanpix)

Cecilia Brækhus forsvarte alle tittelbeltene sine.

08.06.14 07:27

Det var ingen tvil hvem som fortjente seieren da Cecila Brækhus forsvarte alle sine tre VM-belter i tyske Schwerein.

Til det var motstander Jessica Balogun altfor svak. Brækhus har dermed fortsatt vunnet samtlige av sine kamper som profesjonell bokser.

Se høydepunkter fra kampen og intervju med Cecilia nederst i artikkelen!

Lørdag kveld bokset hun for andre gang mot tyskeren i proffsirkuset.

- Hun kom ut som et tog i den første runden. Men jeg fant fort ut av henne. Hun er fysisk sterkere enn da jeg møtte henne sist, men ellers er hun den samme Jessica. Hun er knalltøff og jeg kjente det da hun traff, sa Brækhus til Viasat 4.

- Kunne vært enklere
32-åringen fra Bergen innrømmet også at det ble en lett seier, og at Balogun fikk seg noen skikkelige ørefiker i løpet av de ti rundene.

- Ja, det gjorde hun. Det var et par ganger var jeg litt usikker på hva jeg skulle gjøre, men det var bare snakk om å slappe av. Hadde jeg klart det, så hadde det vært enda enklere å vinne.

Brækhus mente hun kunne bokset enda bedre i ringen, men ble også litt overrasket over at Balogun ikke gikk i gulvet.

- Det var mye bra, men også en del å jobbe med. At hun sto på de beste slagene jeg traff med er det bare hun som gjør, sa Brækhus til Viasat 4.

Det var klasseforskjell på bergenseren og Balogun. Det var heller ingen tvil da de tre dommerne presenterte sin dom. 99-91, 98-92 og 100-90 i Brækhus' favør levnet ingen tvil.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Klikk på bildet for å forstørre.

SUVEREN: Cecilia Brækhus var fullstendig overlegen mot Jessica Balogun lørdag kveld. Foto: Heiko Junge (NTB scanpix)

- Skuffende
- Balogun er en stor skuffelse. Hun har ikke vært i nærheten av å få til noe, kommenterte Viasats Ole-Petter Westereng da den tiende og siste runden gikk mot slutten.

Sammen med ekspertkommentator Thomas Hansvoll poengterte Westereng at det gode forsvaret til Brækhus var sterkt medvirkende til at Balogun mislyktes fullstendig.

De to er tidligere sparringspartnere og møttes for første gang til offisiell kamp for to år siden. Brækhus vant også den gangen på poeng.

Se sammendrag fra kampen her:

HTML EMBED


Se intervjuet med Cecilia etter kampen her:

HTML EMBED


Se livedekningen fra kampen under:

HTML EMBED

Annonsebilag