*Nettavisen* Sport.

- Egoet hennes er såret

Foto: Audun Braastad / Scanpix

Cecilia Brækhus er sikker i sin sak.

I slutten av forrige uke gikk Holly Holms manager Lenny Fresquez ut og sa at han nærmest har gitt opp håpet om å få til en kamp mellom Holm og Cecilia Brækhus.

Brækhus, som nylig ble stemt fram som årets navn på Idrettsgallaen, er imidlertid sikker i sin sak.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Getty Images/All over Press

- Egoet såret
Det blir kamp mellom den norske boksedronningen og Holly Holm til sommeren, skal vi tro Brækhus selv. Hun oppfordrer norsk presse til å ta Fresquez' fremtidige uttalelser med en klype salt.

- Hvis vi skal gå ut og kommentere alt han kommer med i framtiden, får vi ikke tid til annet, men det er et smart trekk av han for å presse opp prisen, sier Brækhus til Nettavisen.

31-åringen føler seg sikker på at det blir kamp mot Holly Holm til sommeren.

- Det er en kamp som er verdt å vente på, og det er ingen tvil om at den kampen må komme. Hun har fått egoet sitt såret, og det er en del tusen som har sett videoen hvor jeg utfordrer henne nå.

Andre navn på blokka
Brækhus er også sikker på at Holm og hennes management er interessert i en kamp mot henne.

Skulle det imidlertid skjære seg, har Team Sauerland flere navn på blokka når det gjelder andre mulige motstandere for «The first lady».

- Vi har flere interessante navn i andre vektklasser, men nå vil jeg bare bli ferdig med denne Holm-greia, forsikrer hun.

Overrasket over pris
En sengeliggende og syk Brækhus fikk ikke med seg idrettsgallaen direkte fra sitt hjem i Tyskland, men det er ingen tvil om at hun setter stor pris på utmerkelsen «Årets navn».

- Jeg hadde ikke trodd at jeg skulle få noen pris i år, med så mange tøffe konkurrenter. Det var utrolig morsomt og overraskende.

Etter lørdagens galla i Vikingskipet slo flere profilerte norske idrettsutøvere et slag for boksesporten i Norge. Det har Brækhus fått med seg.

- Det er selvfølgelig hyggelig. Jeg er veldig stolt over at vi nå har fått en sunn debatt rundt proffboksingen - også blant politikere.

Brækhus har vunnet samtlige 21 proffkamper hun har bokset.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.