RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
MESTEREN: Floyd Mayweather slo Marcos Maidana i begge kampene. Amir Khan kan bli neste motstander.
MESTEREN: Floyd Mayweather slo Marcos Maidana i begge kampene. Amir Khan kan bli neste motstander. Foto: Steve Marcus (Reuters / NTB scanpix)

- Faren min vil at jeg skal slå ham ned

Sist oppdatert:
- Han vil at jeg skal få ham til å holde kjeft, sier Floyd Mayweather.

Floyd Mayweather er ifølge Forbes verdens best betalte idrettsmann for tiden. Det hindrer ham ikke fra å høre på pappaen sin når senior har noe på hjertet.

- Faren min er gira på at jeg skal ta en kamp mot Amir Khan. Han vil at jeg skal få ham til å holde kjeft, at jeg skal slå ham ned, sier Mayweather ifølge Daily Mail.

Mayweather har vunnet samtlige 47 kamper han har gått som proff. 26 av dem etter knockout. Khan har 32 kamper og 29 seirer, hvorav 19 etter knockout.

GIRA PÅ KAMP: Amir Khan drømmer om å møte Mayweather.

Selv om Mayweather nylig arrangerte en nettavstemning om hvem han bør møte neste gang, og Khan vant denne, valgte amerikaneren å bokse mot Marcos Maidana i stedet.

Den første kampen mot Maidana gikk i mai, og ble vunnet 116-112, 117-111, 114-114, mens den andre ble gjort unna i midten av september og endte med at Mayweather vant 115-112, 116-111, 116-111.

Nå er det Khan folk ønsker å se Mayweather bokse mot. De siste uttalelsene fra mesteren tyder på at dette snart blir en realitet.

- Pappa liker ikke at boksere snakker dritt om sønnen, men han vet like godt som meg at hvis kampen blir en realitet, så kommer jeg til å knuse ham. Hvis han tror at han kan snakke dritt med om meg og slippe unna med det, må han tro ham igjen, sier Mayweather.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere