Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Kan ikke røre armen

Foto: MMAViking.com/Ryan O'Leary
Sist oppdatert:
Mark Munoz er likevel fast bestemt på å slå hardt tilbake.

Tirsdag ble det klart at Mark Munoz har pådratt seg en skade, som gjør at han ikke er i stand til å møte Chael Sonnen neste helg.

33-åringen gjennomførte en brytetrening da han hørte det knakk to ganger i albuen. Han fullførte treningen, men etterpå klarte han ikke engang å løfte treningsbagen.

Tenker positivt
Torsdag skal amerikaneren gjennomgå en operasjon i sin høyre albue. Tittelsjansen er utsatt, men målet er fremdeles det samme for Munoz.

- Det er definitivt en stor kamel å svelge. Alt skjer for en grunn, men jeg klarer ikke å se det akkurat nå. Jeg tror likevel av hele mitt hjerte og sjel at jeg kommer til å bli sterkere av dette, sier Munoz til mmafighting.com.

Munoz, som beseiret Chris Leben i Birmingham sist han var i oktagonet, velge uansett å se lyst på framtiden.

- Jeg ville ikke ha negative tanker i hodet. Med familien min og barna mine rundt meg, kan jeg ikke tenke på den måten. Jeg er en troende mann, og jeg tror alt vil løse seg. Nå må jeg bare konfrontere det som ligger foran meg og se hva fremtiden bringer, sier Munoz.

- Vil bli best
Han innrømmer at problemene med albuen startet allerede i en WEC-kamp i juni 2008. Kampene kom imidlertid så tett at han ikke fikk muligheten til å gjøre noe med det.

- Det har vært et problem lenge, men jeg har aldri fikset det. Det har gjort vondt en stund, men jeg har kjempet meg gjennom det fordi jeg sparret og graplet bra. Nå gjør de løse delene i albuen at jeg ikke engang kan røre armen. Den låser seg hver gang.

Skaden vil holde Munoz borte fra matta i fire til seks uker. Til tross for skadesmellen er det ingen grunn til å tvile på Munoz' motivasjon til å bli mellomvektmester.

- Det har vært målet siden jeg begynte med MMA. Jeg vil være i toppen.

Michael Bisping stepper inn og møter Chael Sonnen på grunn av Munoz' skade.

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!