*Nettavisen* Sport.

- Trodde ingen visste hvem jeg var

Foto: Kittil Aarnes/AarnesPhoto

Lørdag fikk Norges nye UFC-stjerne en gledelig overraskelse.

30.04.12 13:51

Det har gått litt over to uker siden Simeon Thoresen debuterte med seier i UFC mot svenske Besam Yousef i Stockholm.

Fremdeles er det langt opp til anerkjennelsen mange andre norske toppidrettsutøvere får, men det begynner å komme seg for Norges nye UFC-stjerne.

Starten på et stjerneliv
Lørdag arrangerte Fighter Sport en autografsignering og møte med Thoresen for norske MMA-fans i sine lokaler i Oslo. Nordmannen var spent på oppmøtet, men kunne glede seg over at det dukket opp flere hundre mennesker i løpet av de tre timene.

Se Nettavisens minidokumentar om Simeon Thoresen

- Det er kjempekult at så mange hadde møtt opp for å treffe meg. Jeg trodde ikke at det var så mange i Norge som visste hvem jeg var og hva MMA er, men det er mange som har kjent meg igjen på gata og gratulert meg, sier Thoresen til Nettavisen.

Og fansens støtte betyr mye, skal vi tro submission-spesialisten. At MMA blir mer og mer anerkjent blant folket i gata, er med på å øke motivasjonen.

- Når så mange bryr seg, vil man prøve å gi fansen enda mer, sier Thoresen.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Kittil Aarnes/AarnesPhoto

Planlegger treningleir utenlands
Det var naturlig nok en svært lykkelig nordmann Nettavisen møtte på hotellet etter hans UFC-debut. Nå er han imidlertid tilbake i trening og klar for en ny kamp når muligheten byr seg.

- Mesteparten av treningen kommer til å foregå på Frontline (Acadedemy, gymmet hvor Thoresen trener, red anm.), men det blir nok et par turer utenlands før neste kamp, sier han.

Selv om det ble seier i første UFC-kamp og hyllest fra blant andre UFC-stjernen Kenny Florian, forsikrer han om at han ikke er i nærheten av å ta av.

- Det var fantastisk å gå kamp der, men jeg er trygt nede på jorden igjen.

Det er foreløpig ukjent når Thoresen får sin neste kamp og hvem som blir motstander.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.