*Nettavisen* Sport.

- Vi har med komplette idioter å gjøre

MØTTE IKKE OPP: Cecilia Brækhus' neste motstander Jennifer Retzke møtte ikke opp på tirsdagens pressekonferanse.

MØTTE IKKE OPP: Cecilia Brækhus' neste motstander Jennifer Retzke møtte ikke opp på tirsdagens pressekonferanse. Foto: Simen Lønning (Nettavisen)

Cecilia Brækhus' motstander møtte ikke opp på pressekonferansen.

25.11.14 15:41

OSLO (Nettavisen): Tirsdag møtte Cecilia Brækhus opp til pressekonferanse i Oslo i forbindelse med helgens tittelkamp mot tyske Jennifer Retzke.

Planen var i utgangspunktet at den tyske jenta også skulle dukke opp, men fordi Cecilia Brækhus ikke ville stille opp på et bilde med Retzke tidligere denne måneden, valgte Retzke å bli hjemme.

Klikk på bildet for å forstørre.

LITE IMPONERT: Promotor Nisse Sauerland lar seg ikke imponere over Brækhus' motstander. Foto: Simen Lønning (Nettavisen)

I ettertid har også Retzke kalt Brækhus for «en diva» siden hun ikke stilte opp på bildet.

- Idioter
Promotor Nisse Sauerland lar seg ikke imponere av Retzke og hennes støtteapparat.

- Vi har med komplette idioter å gjøre, sier Sauerland under tirsdagens pressekonferanse.

- Det at hun ikke stiller på pressekonferansen fordi Cecilia ikke ble med på et bilde, er en egogreie. De krevde 1111 euro for å komme hit. Grunnen var fordi datoen var 11. november (11.11). Da forstår man hva slags folk man har med å gjøre. Jeg ser frem til å se dem på torsdag. Jeg ser enda mer frem til å se at Cecilia straffer henne lørdag kveld, forteller Sauerland.

- Utenfor ringen
Lørdag går altså Brækhus i ringen mot den tyske jenta, men sier hun ikke kommer til å tenke på "drittsleningen" i ringen.

- Jeg synes det er kjempemoro å bli kalt diva. Jeg er ikke en diva, så det å bli kalt det, kan jeg faktisk leve litt med, sier Brækhus til Nettavisen.

- Jeg tar ikke dette med meg i ringen. I ringen har jeg hundre prosent fokus på det jeg skal gjøre og oppgavene mine, forteller «the first lady».

Selv om Retzke rangeres som nummer to i verden av flere forbund, føler Brækhus seg trygg på nok en seier lørdag kveld.

- Jeg føler at jeg er i en annen liga. Hun er nummer to på de forskjellige listene til forbundene, men jeg føler at jeg er i en annen liga enn henne.

- Jeg kommer til å vise at jeg er mange hakk bedre enn henne. Hvis jeg kan få en kort kamp og kan ta en tidlig juleferie, hadde ingenting vært bedre.

Kampen vises på pay-per-view på Viasat.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.