RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Årets mest kvalmende superstjerne?

KVALMENDE? Floyd Mayweather skryter voldsomt av inntekten hans under helgens 36 minutter lange boksekamp.
KVALMENDE? Floyd Mayweather skryter voldsomt av inntekten hans under helgens 36 minutter lange boksekamp. Foto: John Gurzinski
Sist oppdatert:
Boksestjernen tjente svimlende summer - og skryter av det.

Floyd Mayweather vant helgens storkamp i boksing mot Marcos Maidana.

Amerikaneren er verdens best betalte idrettsutøver, og tror du det er noe han liker å skryte av? Ja, det gjør ham.

Helgens boksekamp varte i 36 minutter, og Mayweather tjente relativt ålreit i løpet av kampen.

Grei lønn
32 millioner dollar, eller rundt 190 millioner norske kroner tjente bokseren på kampen. Eller for å gjøre det enda mer delikat; 88312 kroner i sekundet, tjente bokseren.

Det er en lønn de aller fleste av oss bare kan drømme om, og det er ikke alt amerikaneren kan regne med å tjene på kampen.

- Jeg venter på pay per view-tallene (seertallene), så til slutt kan jeg tjene ytterligere 38 millioner dollar (226 millioner kroner), skriver Mayweather på Instagram.

Amerikaneren er i alle fall ikke beskjeden, og tidligere tirsdag la han ut et bilde på Instagram hvor han skryter voldsomt av lønna.

I 2013 tjente den hardtslående karen 438 millioner kroner, og man skulle tro han hadde få problemer med å gjøre opp for seg. Det er imidlertid et problem han har hatt tidligere.

Problemer og luksus
I 2007 krevde det amerikanske skattevesenet rundt 35 millioner kroner av ham, mens de to år senere krevde 22 millioner kroner som Mayweather skal ha unnlatt å betale i skatt.

Bokseren skal ha tjent i overkant av to milliarder kroner i løpet av sin karriere, og han lever et luksusliv, og han har vært involvert i flere kontroversielle episoder.

Tidligere i år ble 37-åringen beskyldt for å ha organisert et brutalt angrep på to tidligere ansatte, som var mistentk for å ha stjålet smykker av ham. 

Bokseren har også en lojal gjeng som følger ham rundt i verden som blir omtalt som «Money Team». På disse turene er det kjent at bokseren svir av millioner av kroner på klær og smykker, alt for å bygge sitt «image som drittsekk».

I forkant av Super Bowl-finalen tidligere i år, skal Mayweather ha satset svimlende summer på utfallet i kampen. Bokseren satset drøyt 76 millioner kroner på kampen.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere