RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(Afp / NTB scanpix)

Bekrefter McGregors Insta-bilde drømmefighten?

Sist oppdatert:
Den irske MMA-stjernen mot Floyd Mayweather kan være et faktum.

Tidligere denne uken ble det hevdet at MMA-sportens største stjerne Conor McGregor ville utfordre den ubeiseirede bokseren Floyd Mayweather, men de fleste med kjennskap til kampsportmiljøet antok at det hele var oppspinn.

Søndag la imidlertid McGregor ut et bilde på Instagram og Twitter av det som kan oppfattes som et kraftig hint på at det faktisk står en kamp mellom de to på trappene.

Noen melding fra Mayweather-leiren har derimot ikke kommet ennå, og dermed går spekulasjonene blant fansen i alle retninger.

McGregor utkjempet sin hittil siste kamp da han endte med tap mot Nate Diaz i Las Vegas for et par måneder siden, og det var egentlig meningen at de to skulle møtes igjen i UFC 200 den 9. juli.

Det stevnet trakk imidlertid McGregor seg fra etter at han var misfornøyd med å måtte delta i så mye promoarbeid foran stevnet. McGregor la først ut en Twitter-melding som fikk hele MMA-verdenen til å tro at han skulle legge opp, men det ble raskt klart at det hele var et stunt fra den populære utøveren.

Konflikten mellom iren og UFC pågår uansett ennå.

Dersom det skulle bli en kamp mellom McGregor og Mayweather, slik The Sun hevdet, vil den bli avholdt som boksekamp.

Mayweather er ubeseiret gjennom 49 kamper i bokseringen, og sa senest i går at det er mulig med kamp.

- Det er mulig, det var et navn som ble kastet ut i luften. Ryktet som alle har fått med seg nå, var det jeg som startet. Men kanskje er det ikke et rykte. Dere får krysse fingrene, kanskje får dere se en bokser mot en MMA-fighter, sa Mayweather til Fighthype.

MMA Vs Boxing.

Et bilde publisert av Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) søndag 08. Mai. 2016 PDT

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere