Brækhus' trener advarer mot Farias

KLAR FOR KAMP: Cecilia Brækhus møter Erica Farias i The Battle of Bergen fredag.

KLAR FOR KAMP: Cecilia Brækhus møter Erica Farias i The Battle of Bergen fredag. Foto: Emil Weatherhead Breistein / NTB Scanpix

Trener Johnathon Banks lover en bedre utgave av Cecilia Brækhus denne gangen, men advarer mot motstander Erica Farias.

BERGEN (Nettavisen): Mye er annerledes med Erica Farias, sammenlignet med Cecilia Bræhus øvrige motstandere de siste par årene.

Det er imidlertid spesielt én ting Brækhus-trener Johnathon Banks advarer mot før fredagens kamp i Bergen; mentaliteten til en mester.

Farias holder nemlig allerede WBC-verdensmestertittelen i super lettvekt - vektklassen under Cecilia Brækhus.

- Hun er en fighter, som allerede er tittelholder. De fleste fightere som kommer til Cecilia prøver å bli mester for første gang. Nå har vi en som allerede er mester og som kommer for å ta en ny tittel. En slik utøver vil ha en helt annen holdning enn en som aldri har vært mester før, sier Banks til Nettavisen.

HTML EMBED

Brækhus' vektkutt gikk langt bedre denne gangen enn det gjorde før møtet med Klara Svensson, og Banks er klar på at vi fredag får se en langt mer skjerpet Brækhus.

- Hun var på 25 prosent i den kampen. Hun var så uttørket og dehydrert at det var forferdelig. Sist du så Cecilia, så du henne på 25 prosent. På fredag får du se henne på minst 95 prosent, lover Banks.

TRENER: Johnathon Banks. Foto: Audun Braastad (NTB scanpix)

- Er det slik at du priser deg lykkelig over at det ikke var Farias som var motstander da Brækhus slet med sykdom og vekt-trøbbel?

- Selvfølgelig, men du skal aldri undervurdere kampviljen og hjertet til en forsvarende mester. Hun viste mye vilje i den kampen, og jeg synes det var en bra kamp av Svensson, men uansett hva hun kom med, kom hun aldri til å knekke Cecilia.

Selv har Brækhus innsett at hun kan glemme å psyke ut Farias før fredagens kamp.

- Hun er fryktøs. Altså, dette er ingen nybegynner. Hun har vært oppe i tøffe kamper, reist utenlands før og gått kamper uten hjemmefordel. Hun bare trekker på skuldrene. Det er ikke vits i å psyke ut en sånn motstander. Det blir i ringen jeg skal vise hvem som er best, sier Brækhus til Nettavisen.

Kampen kan du kjøpe på Viaplay Pay Per View for 299 kroner.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.