Gå til sidens hovedinnhold

Brækhus går ny VM-kamp i juni

Men det blir ikke mot Ann-Sophie Mathis.

Den norske bokseren Cecilia Brækhus er tilbake i trening neste uke og allerede til sommeren er det duket for ny VM-kamp.

Bergensjenta møter da ikke Anne-Sophie Mathis, som hun opprinnelig skulle møtt i april, men en annen motstander. det blir en oppkjøringskamp.

Det var en mandeloperasjon som gjorde at Brækhus måtte utsettes kampen mot Mathis. Nå ser det ut som om den kommer på programmet igjen til høsten.

- Kampen mot Mathis er i boks, men den kommer ikke nå, sier Brækhus til NTB.

- Jeg satser på å sette alle VM-beltene mine på spill i junikampen, men foreløpig er det ikke avklart hvem jeg skal møte. Jeg har fortalt folkene som jobber for meg at Hanna Gabriel fra Costa Rica er ønskemotstanderen min for den neste kampen, fortsetter bergensjenta.

Det er imidlertid møtet med Mathis som er det store målet. I etterkant av at hun trakk seg i april ha Brækhus blitt beskyldt for å trekke seg fra den kampen med vilje.

- Jeg blir provosert og lei meg av slike uttalelser. Det hører ikke noe sted hjemme. Ingen kan vel tro at jeg med vilje lar meg operere for å slippe en kamp, sier hun til NTB.

Reklame

Black Friday: Her får du oversikt over alle salgene