*Nettavisen* Sport.

Brækhus møter svenske Lauren i Stokke

KLAR FOR NYTT BRÆKHUS-MØTE:  Cecilia Brækhus er klar for ny kamp i Stokke 21. oktober. Motstanderen er Mikaela Lauren. Foto: Heiko Junge (NTB scanpix)

Cecilia Brækhus møter Mikaela Lauren 21. oktober.

06.09.17 12:38

Nettavisen vet at det er svenske Mikaela Lauren som blir Cecilia Brækhus' motstander når hun forsvarer sine tittelbelter i Oslofjord Convention Center i Stokke 21. oktober.

Onsdag blir nyheten offisielt presentert på en pressekonferanse på Ullevaal Stadion.

Dette er andre gang Brækhus møter den svenske bokseren. De to møttes også i 2010 - det endte med knockoutseier for Brækhus.

Lauren står med 29 seirer og fire tap i sin karriere. Hun var senest i aksjon mot Kita Watkins i april 2017 - en kamp hun vant på dommeravgjørelse.

Anders Eggan, Hadri Srour, Ali Srour og Simen Nysæter vil også bokse på samme stevne i Stokke.

Den amerikanske drømmen

Brækhus, som fyller 36 denne måneden, står ubeseiret med 31 seirer på like mange kamper i sin proffkarriere.

Kampen i Stokke blir Brækhus' fjerde proffkamp på norsk jord. Går alt etter planen der, er drømmen en kamp i USA på nyåret.

- Proffboksing der borte er annerledes. Det finnes både arenaer og gode motstandere der borte, men så lenge TV ikke er interessert spiller det ingen rolle. Nå har de også fattet interesse for meg, så det var mye som sto på spill her. De vil ha belter, og jeg har fem, sa Brækhus til Nettavisen etter sin forrige kamp.

Layla McCarter, Claressa Shields og UFCs Cris Cyborg er blant navnene som skal være aktuelle i en eventuell kamp i statene.

Annonsebilag