Brækhus pådro seg tre brudd i foten

TRE BRUDD: Ny legeundersøkelse viser at Cecilia Brækhus pådro seg tre brudd i foten.

TRE BRUDD: Ny legeundersøkelse viser at Cecilia Brækhus pådro seg tre brudd i foten. Foto: Lise Åserud (NTB scanpix)

- Jeg har vært griseheldig.

Cecilia Brækhus fullførte lørdagens kamp mot Jennifer Retzke med tre brudd i foten. Det viste en MRT-undersøkelse i Berlin onsdag, skriver VG.

- Jeg har tre brudd på oversiden av foten som ble oppdaget under dagens MRT-undersøkelse. Nå blir det fire uker på krykker og litt rehabilitering. Jeg kan starte opp om seks uker. Jeg har vært heldig, sier Brækhus til avisen.

I tredje runde oppsto skaden, som hemmet Brækhus kraftig i de gjenstående sju rundene. Boksedronningen vedgår at hun var heldig som klarte å fullføre kampen.

- «Nå var jeg griseheledig», tenkte jeg med en gang jeg fikk beskjeden. Smertene jeg har hatt etterpå har gjort meg redd for at det var nye mye mer alvorlig. Brudd leges raskt. Jeg kan trene overkropp, lår og rumpe så alt i alt var tidspunktet bra.

De første røntenbildene som ble tatt viste ingen brudd, men på det tidspunktet var hevelsene for store til at det var mulig å se.

Cecilia Brækhus har vunnet samtlige av sine 27 kamper som proffbokser - fem av disse på knockout eller teknisk knockout.

Bokseprofilen tar seg nå en velfortjent ferie hjemme i Bergen.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.