*Nettavisen* Sport.

Brækhus-stevnet utsatt

UTSATT: Boksestevnet hvor Cecilia Brækhus skulle gå kamp er utsatt. Foto: Jon Olav Nesvold (NTB scanpix)

Det jobbes med å fastesette ny dato for Cecilia Brækhus-kamp.

25.09.15 15:17

Vladimir Klitsjko har pådratt seg en skade i leggen, og VM-kampen mot Tyson Fury er utsatt. Cecilia Brækhus skal bokse på stevnet i Düsseldorf, men det må finnes en ny dato.

Det bekrefter Brækhus-manager Rune Brynhildsen overfor NTB.

- Hele stevnet blir flyttet, og ny dato vil sannsynligvis offentliggjøres neste uke.

Brækhus skulle egentlig møte Ramona Kühne til en etterlengtet storkamp 24. oktober, men den tyske verdensmesteren trakk seg. En ny motstander er ikke klar.

- Nå som kampen er flyttet, må vi legge kabalen på nytt. Det er vi alltid forberedt på, så det er ingen krise, forteller Brynhildsen.

Hovedkamp foran 50.000
Det var avisen Bild som først meldte at det må finnes en ny dato for tittelkampen i tungvekt mellom Klitsjko og utfordrer Fury, som er hovedkamp på stevnet foran 50.000 tilskuere i Düsseldorf.

Klitsjko har pådratt seg en seneskade i leggen og har etter en MR-undersøkelse fått beskjed om å avstå fra idrettslig aktivitet den nærmeste tiden.

Klitsjkos manager Bernd Bönte sier til avisen at en ny dato vil bli offentliggjort neste uke.

Kampen skal fortsatt finne sted på fotballarenaen i Düsseldorf, som har bevegelig tak slik at det kan avvikles boksestevne der også om vinteren.

Comeback for Brækhus
Cecilia Brækhus brøt samarbeidet med Team Sauerland tidligere i år og erstattet det med Klitsjko-brødrenes selskap K2. Samtidig inngikk hun også en samarbeidsavtale med sportsrettighetsselskapet IMG.

Brækhus, som er ubeseiret i 27 proffkamper (sju på knockoutseier), har ikke bokset siden november 2014. Da pådro hun seg tre brudd i foten mot Jennifer Retzke. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.