RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Brækhus: - Det er respektløst

REAGERER: Cecilia Brækhus reagerer på Ronda Rouseys treners kommentarer.
REAGERER: Cecilia Brækhus reagerer på Ronda Rouseys treners kommentarer.
Nå utfordrer hun tittelholderen i UFC.

Cecilia Brækhus har latt seg irritere av treneren til UFC-mester Ronda Rouseys kommentarer den siste tiden.

Til mixedmartialarts.com uttalte Edmond Tarvedryan at det ikke er noe spørsmål om Rousey kunne vunnet en tittel i hennes første boksekamp.

- Jeg har sett hennes i gymmen, og hun blir bedre av å sparre med verdensmestere. Selv med 14oz-hansker sender hun folk i bakken, sa Tarvedryan.

Brækuhs: - Respektøst
Cecilia Brækhus, som holder fire verdensmestertitler i boksing, kaller uttalelsene respektløse og kom tirsdag med følgende svar på uttalelsene fra Tarvedryan i en pressemelding:

- Ronda er en eksepsjonell atlet. Hun er på toppen i sin gren og for det har hun min respekt, men at treneren hennes sier at hun kunne vunnet en tittel i sin første boksekamp er respektløst, sier Brækhus.

- Jeg er ikke sikker på om det er noe hun virkelig tror eller om det bare er en slengbemerkning fra treneren, men hvis det er noe hun tror og hun er klar for utfordringen, forsvarer jeg mer enn gjerne titlene mine mot henne, sier Brækhus videre.

Virker usannsynlig
Utspillet fra Brækhus kan nok ikke regnes om annet enn et PR-stunt fra Team Sauerland og et møte med Rousey virker veldig lite sannsynlig.

Rousey, som har sin bakgrunn i judo, har grunnlagt sin suksess på nettopp dette og vant sine åtte første kamper via armbar.

I sine to siste kamper har hun imidlertid vist klare tegn på at hun har forbedret sitt stand-up-game, men likevel kan vi nok se langt etter en tittelkamp mellom Brækhus og Rousey i boksing.

UFC ville tapt enormt på å se sin suverene tittelholder få juling i en annen idrett enn den hun behersker best.

Det er foreløpig usikkert hvem Cecilia Brækhus møter i sin neste tittelkamp. Tidligere denne måneden slo hun Ivana Habazin i København og tok dermed karrierens 26. strake seier.Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere