RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Brækhus avslutter Sauerland-samarbeidet

AVSLUTTER SAMARBEID: Cecilia Brækhus ønsker ikke å forlenge sitt samarbeid med Team Sauerland.
AVSLUTTER SAMARBEID: Cecilia Brækhus ønsker ikke å forlenge sitt samarbeid med Team Sauerland. Foto: Vegard Grøtt (NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Uenigheter om videre kontrakt.

VG Nett skriver at den norske bokseren Cecilia Brækhus kommer til å avslutte samarbeidet med promotorselskapet Team Sauerland.

Brækhus ønsker ikke å fornye avtalen med selskapet. Det er kommersiell talsmann og manager Rune Brynhildsen som bekrefter dette til avisen.

- Jeg kan bekrefte at Cecilias advokater i dag formelt har gitt Team Sauerland beskjed om at hun ikke aksepterer tilbudet om å bokse 24. mai, og at uenighetene om den videre kontrakten med Sauerland er så stor at hun har bestemt seg for å avslutte samarbeidet, sier Brynhildsen til VG Nett.

Partene skal imidlertid være uenig i hvor lenge den nåværende avtalen løper.

- Hvor lenge den løper, er blant tingene man er uenige om. Det er oppsigelsestider og diverse, men hun forholder seg lojalt til kontrakten hun har. Team Sauerland skjønner like godt som oss hva dette innebærer. Det er ikke klima for å gå inn på en ny avtale, sier Brynhildsen.

Brynhildsen legger til at hans klient har gitt Team Sauerland beskjed om at det ikke er grunnlag for å forlenge den nåværende kontrakten.

Brækhus har samarbeidet med det tyske selskapet siden 2008 og var så sent som 1. februar i ringen under regi av dem, i møtet med Myriam Lamare.

Dersom den norske jenta skal bokse flere kamper i regi av selskapet, må kontrakten reforhandles og det er på dette punktet partene er uenig.

Promotør Nisse Sauerland sier til VG at han ikke har fått beskjed om at den norske bokseren vil avslutte samarbeidet, men bekrefter at han har fått skriftlig beskjed om at hun ikke vil gå et stevne i København i mai.

Sauerland mener at Brækhus og hennes team har fått tilbud om akkurat det de vil ha i forhandlingene rundt den planlagte kampen i København.

Manager Rune Brynhildsen tror ikke det vil bli noen stor utfordring å finne noen nye promotører som ønsker å samarbeide med Brækhus.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere