RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Brækhus ble tatt på senga

OVERRASKET: Cecilia Brækhus ble svært overrasket da hun fikk høre at Michael Buffer skal annonsere kampen hennes.
OVERRASKET: Cecilia Brækhus ble svært overrasket da hun fikk høre at Michael Buffer skal annonsere kampen hennes. Foto: Torstein Bøe (NTB scanpix)
Sist oppdatert:
- Kommer han på kampen min? sa boksestjernen forbauset.

Mandag ettermiddag møtte Cecilia Brækhus og Ivana Habazin pressen i Oslo før kommende helgs boksekamp i København.

Kampen går på pay per view, og Brækhus får muligheten til å sikre seg enda et beltet, ettersom Habazin setter sitt IBF-belte på spill ved å stille opp til kampen.

Brækhus kan dermed holde fire VM-titler etter lørdagens kamp. Det er noe som motiverer.

- For meg er dette utrolig spesielt. Å bli den første kvinnen i historien som har de fire beltene er noe som motiverer meg på en måte som jeg ikke har vært på lenge. Jeg ser ingen annen utgang for meg lørdag enn å gå ut med alle fire beltene, sier Brækhus.

LEGENDE: Michael Buffer skal introdusere Cecilia Brækhus og Ivana Habazin.

Overrasket av legende
Promotor Nisse Sauserland hadde også en aldri så liten overraskelse på lager under mandagens pressekonferanse. Cecilia Brækhus ble i alle fall overrasket.

- Det er en stor kveld for Cecilia, en stor kveld for Ivana. Dessverre kan det bare være en vinner til slutt. For å gjøre det enda mer spesielt, kommer Michael Buffer til å være ringannonsør.

Brækhus så overrasket ut og snudde seg mot promotoren.

- Kommer han virkelig? spurte hun Sauerland.

- Ja.

- Jeg trodde du bare bløffet med meg.

- Hvorfor skulle jeg bløffe deg? svarte Sauerland til stor latter fra den norske boksedronningen.

- Det var en overraskelse. Jeg synes det virkelig er kult. Jeg fant ut det akkurat nå. Wow! Det er store nyheter og veldig spesielt.

Mangemillionær
Michael Buffer er en legendarisk bokseannonsør og mannen som er kjent for frasen «let's get ready to rumble». 69-åringen har skaffet seg copyright på frasen og skal ha tjent rundt 400 millioner dollar på de fem ordene. Broren Bruce Buffer har også tjent seg rik som kampsportannonsør. Han jobber for UFC.

Kampen sendes på pay per view og koster 299 kroner. Brækhus har tidligere uttalt at hun ikke liker at ikke alle får tilgang til kampen, men er heller ikke i tvil om at hun gleder seg og vil gi seerne valuta for pengene.

- Jeg tror det blir en tøff kamp. Jeg tror det blir en tøffere kamp enn forventet. Habazin har visst om kampen i fire-fem måneder og forberedt seg deretter. Slik jeg har skjønt det har hun og treneren hatt en lang treningscamp - brukt hele sommeren på det, men det har jeg og. Dette skal være kronen på verket mitt.
Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere