RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

«Cowboy» med ny knockoutseier

FJERDE STRAKE: Donald Cerrone (t.h.) tok sin fjerde strake seier torsdag.
FJERDE STRAKE: Donald Cerrone (t.h.) tok sin fjerde strake seier torsdag. Foto: Bill Streicher (Reuters)
Lettvekteren vant sin fjerde strake kamp.

Donald «Cowboy» Cerrone tok et nytt steg mot en tittelkamp i UFCs lettvektklasse da han knocket ut Jim Miller i Atlantic City natt til torsdag.

Avgjørelsen falt 3,31 ut i andre runde, da Cerrone traff Miller med et spark mot hodet og fulgte opp med flere slag.

Cerrone sikret seg dermed sin fjerde strake bonus på 50.000 dollar. UFC betaler to bonuser for kveldens beste prestasjoner, og en til hver av fighterne som går kveldens beste kamp.

31-åringen har vært ekstremt aktiv de siste månedene, og torsdagens kamp var hans femte på de siste elleve månedene. Etter seieren mot Miller, signaliserte han at han vil gå en ny kamp så fort som mulig.

- Uansett hvem det blir, jeg vil gå ny kamp. Jeg vil fighte så fort som mulig, sa Cerrone.

- Etter sparket mot kroppen, begynte han å bekymre seg for det. Da gikk jeg høyere, sa Cerrone, som tidligere i kampen fikk en advarsel av dommer Dan Miragliotta. Dommeren trodde Cerrone sparket mot skrittet, men reprisene viste tydelig at han traff mageregionen.

- Treninsmessig har jeg gjort mye uortodoks før denne kampen. Jeg visste at jeg hadde kondisjon til å gå fem runder og var 100 prosent selvsikker. Trenerne mine og de som er rundt meg får meg til å tro.

Se intervju og høydepunkter fra kampen her:

Den andre prestasjonsbonusen gikk til Lucas Martins. Brasilianeren knocket ut Alex white i tredje runde av fjærvektsduellen.

Fight of the night-bonusen gikk til John Lineker og Alptekin Özkilic. Fluevekterne leverte en glitrende kamp, som endt med knockoutseier for Lineker ni sekunder før slutt.

Også Edson Barboza og Rick Story kunne notere seg nye seirer  i statistikken, etter at henholdsvis Evan Dunham og Leonardo Mafra ble beseiret.

Se intvervju og høydepunkter fra Edson Barboazas kamp mot Evan Dunham i bunn av saken.

Lørdag flytter UFC-sirkuset seg til Dublin. Hjemmeyndlingen Conor McGregor skal vise sine fans hva han er god for i møte med brasilianske Diego Brandao.

Stevnet kan du se på C More Extreme fra 21.00 lørdag.Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere