RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

De la Hoya (42) vurderer comeback i ringen

VURDERER COMEBACK: Oscar de La Hoya kan snart være tilbake i bokseringen.
VURDERER COMEBACK: Oscar de La Hoya kan snart være tilbake i bokseringen. Foto: Aaron Davidson (Getty Images)
Den amerikanske bokseren Oscar de la Hoya kan være i nærheten av et comeback i bokseringen. Det til tross for at han har fylt 42 år.

De la Hoya, som går under kallenavnet «The Golden Boy», bokset sin foreløpig siste kamp mot filippineren Manny Pacquiao i 2008.

- Jeg har det fantastisk, og jeg har så mye motivasjon nå. Jeg er sulten og målrettet. Jeg er ung, frisk og har det bra. 42 er det nye 32, sier han til ESPN.

I 1992 vant amerikaneren gull i OL, mens han i sin profesjonelle karriere har flere VM-belter i forskjellige klasser på samvittigheten.

Mot slutten av sin karriere bokset han både mot Pacquiao og Floyd Mayweather. Begge endte med tap. Det er spesielt en returkamp mot sistnevnte han håper å få til.

- Når jeg går rundt i gatene kommer folk og sier at jeg er nødt til å bokse mot Floyd Mayweather igjen, sier han.

42-åringen mener det er 50 prosent sjanse for at han tar på seg boksehanskene igjen. Som profesjonell gikk han 45 kamper. 39 endte med seier, 30 av dem på knockout. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere