RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Interessen for stjerneduellen mellom Floyd Mayweather og Manny Pacquiao er enorm. Boksekampen kan passere utrolige 3,2 milliarder kroner i inntekter.
Interessen for stjerneduellen mellom Floyd Mayweather og Manny Pacquiao er enorm. Boksekampen kan passere utrolige 3,2 milliarder kroner i inntekter. Foto: Frederic J. Brown (Afp)

Derfor er denne boksekampen spesiell: - Galskap!

Interessen for stjerneduellen mellom Floyd Mayweather og Manny Pacquiao er enorm. Boksekampen kan passere utrolige 3,2 milliarder kroner i inntekter.

Det tror Pacquiaos amerikanske manager Bob Arum. Bare i billettinntekter ligger man an til å håve inn hele 74 millioner dollar, som tilsvarer 596 millioner kroner. Den gamle rekorden var på 20 millioner dollar i kampen mellom Mayweather og Saul «Canelo» Alvarez i 2013.

– Det er galskap, men sånn er det. Det er utrolig, sier Arum til ESPN.

Pacquiao og ubeseirede Mayweather går i ringen 2. mai i MGM Grand i Las Vegas. VM-kampen blir sett på som den største i boksehistorien noensinne. Det blir derfor ikke billig å se den ringside.

Arrangørene hadde først et mål om å tjene 40 millioner dollar i billettinntekter, men interessen er så stor at de har hevet de dypeste billettene fra 7500 til hele 10.000 dollar per stykk. Med andre ord koster en VIP-billett på det meste over 80.000 kroner.

Det er ventet at TV-inntektene i USA, Puerto Rico og Canada alene vil være på 300 millioner dollar. Det tilsvarer over 2,4 milliarder kroner. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere