RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
HEMMELIGHETSFULL: Ceclia Brækhus vil ikke avsløre hvilken vektklasse hun skal bokse sin neste kamp i.
HEMMELIGHETSFULL: Ceclia Brækhus vil ikke avsløre hvilken vektklasse hun skal bokse sin neste kamp i. Foto: Anders Bakkerud Larsen (Mediehuset Nettavisen)

Dette vil ikke Brækhus avsløre

- Det kan jeg ikke si akkurat nå.

OSLO (Nettavisen): Onsdag avslørte boksedronning Cecilia Brækhus at hun har inngått en samarbeidsavtale med verdens beste tungvektsbokser Vladimir Klitsjko.

Se Klitsjko hylle Brækhus i videovinduet nederst i saken.

Brækhus forteller til Nettavisen at de vil jobbe for at hun får bokse på samme stevnene som ukraineren, noe som vil gi et enormt løft omdømme- og verdimessig for Brækhus.

- Målet er å gå samme stevne som ham. Nå skal jeg først bli helt bra i foten, men det skal vi få til, forteller Brækhus til Nettavisen.

Kampklar over sommeren
Fortsatt hopper Brækhus rundt på krykker, etter at hun pådro seg flere brudd i foten under en kamp i november. Men boksedronninga kaster snart krykkene, og hun regner med å være klar til kamp om ikke altfor lenge.

PARTNER: Verdensmester i tungvekt Vladimir KLitsjko er Ceclia Brækhus' nye samarbeidspartner.

- Nå skal jeg bare bli sterk i foten. Alt går bra etter operasjonen. Jeg holder på med opptrening og jeg skynder meg langsomt. Jeg regner med å være klar for kamp rett over sommeren, forteller hun.

Motstander i hennes første kamp etter skaden er foreløpig ikke klar, men hun forteller at det jobbes med å finne en utfordrer som holder bra nok nivå.

- Det kommer, sier hun med et smil.

Hemmelighetsfull
Foreløpig er det ikke klart hvilken vektklasse den neste kampen vil være i, og Brækhus er meget hemmelighetsfull da hun får spørsmål om det.

33-åringen har så godt som rensket ut egen vektklasse, og hun er innehaver av alle fire verdensmesterbeltene i weltervekt-klassen.

- Blir neste kamp i samme vektklasse?

- Det må vi også se på, svarer Brækhus.

- Når tar du en avgjørelse?

- Det kan jeg ikke si akkurat nå, smiler en hemmelighetsfull boksedronning.

Brækhus uttalte til Nettavisen tidligere i vinter at det er interessant å bokse i vektklassen under den hun har gått i den siste tiden.

Hun fortalte også at hun bevisst har holdt vekten nede slik at det skal være enklere å skifte vektklasse.

Klitsjko til Norge?
At hennes neste boksekamp går i Norge, tviler Brækhus på. Før det kan skje, er det noen hindere i veien på politisk side her til lands.

Men at hennes nye samarbeidspartner, Klitsjko, sitter ringside når hun går sin første kamp på norsk jord, føler hun seg sikker på.

Men hun tror ikke det er realistisk at ukraineren vil bokse kamper i Norge.

- Nei, men jeg tror han har veldig lyst til å sitte ringside når jeg bokser min første kamp i Norge. Det tror jeg han har veldig, veldig lyst til, sier Brækhus.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere