RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Drømmer om å drepe for å få sitte i fengsel

Foto: Neilson Barnard / Getty Images / All Over Press (2013 Getty Images)
Sist oppdatert:
Mike Tyson forteller alt i sin nye bok.

De er ingen hemmelighet at den hardtslående amerikaneren Mike Tyson har det tungt privat. Bokseren har vært ærlig om sine problemer med alkohol og sin omgang med narkotika.

Kampen mot de indre demonene er, som Aftonbladet skriver her, en daglig kamp for Mike Tyson.

- Av og til fantaserer jeg bare om å skyte hodet av noen, så jeg kan være i fengsel resten av livet mitt. Alt arbeid med denne boka har fått meg til å innse at hele mitt liv har vært en vits, skriver Tyson ifølge AP i boka «Undisputed Truth».

Han har også slitt med et enormt pengeforbruk. I boka forteller han blant annet at han en gang mistet en koffert med én million dollar i.

- Jeg hadde hatt en tøff kveld på byen og glemte hvor jeg hadde satt den fra meg, skriver Tyson. Kofferten ble ved en tilfeldighet funnet igjen en uke senere.

Mike Tyson var en stund verdens ubestridte boksekonge og tjente mange hundre millioner kroner årlig. Disse pengene har han sløst bort. Nå er han så blakk at han selv mener at han aldri kommer til å kunne betale skattegjelden sin.

Selv om 47-åringen tar selvkritikk på veldig mye, mener han fortsatt at han ble uskyldig dømt da han ble sendt i fengsel for voldtekt av Desiree Washington. Tyson sonet tre år i fengsel for dette. Selv mens han var fengslet, levde han et svært livlig sexliv. Først med besøkende, deretter med en fengselsrådgiver som brått ble tilgjengelig etter at Tyson sendte henne 10.000 dollar slik at hun kunne reparere taket sitt.

- Jeg hadde så mye sex at jeg var for sliten til å gå til gymmen og trene. Jeg lå bare i cellen hele dagen.

Tyson planlegger for tiden å gjøre comeback i bokseringen, i en eventuell tredje kamp mot Evander Holyfield. Den viktigste kampen går han imidlertid mot alkoholismen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere