RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Jesper S. Baek, Fightfan.dk

Emil vant etter ett minutt

Sist oppdatert:
God helg for norsk MMA. Se video!

Både Emil Weber Meek fra MMA Trondheim og Håkon Foss fra Frontline Academy i Oslo gikk seirende ut av sine kamper denne helgen.

Meek var tilbake fra armbruddet han pådro seg i proffdebuten mot Mohammed Abdallah og møtte danske Frodi Hansen fra Viborg.

Nordmannen tok kampen på kort varsel og måtte overbevise ledelsen i European MMA om at han var god nok til å møte mer rutinerte Hansen.

- Utrolig glad
Dansken var stor favoritt før kampen, men det var ingen grunn til å tvile på Meek, som avgjorde kampen med teknisk knockout etter ett minutt.

- Jeg klarte for første gang og holde hodet kaldt, som jeg gjør under trening. Det føltes veldig godt og riktig. Endelig slapp jeg å bite hardt i tannbeskytteren og håpe på å slå han ut, sier Meek til Nettavisen.

Til tross for at kampen endte allerede etter ett minutt, har nordmannen 24-åringen funnet flere positive ting ved kampen.

- Kampen i seg selv var veldig bra, han landet en stiv jab, ellers hadde jeg godt fotarbeid, gode «faints», god teknikk på alt. Og var utrolig glad da jeg vant.

- En unik følelse
Trondheimsfighteren var forberedt på å gå 15 minutter i buret mot den tøffe dansken, men nølte ikke da muligheten bød seg tidlig.

- Å avslutte kampen er alltid en helt unik følelse. Spesielt da jeg hadde forberedt meg på 3 x 5 minutter med krig.

I forberedelsene til kampen har Meek vært i Florida og trent med blant andre Brett Rodgers, Anton Kuivanen og Shawn Jordan hos American Top Team. Han mener det var svært viktig.

- Oppkjøringen på American Top Team var utrolig viktig for meg. Det forberdte meg ferdighetsmessig, men viktigst av alt mentalt med å gå med gode motstandere, sier Meek.

(artikkelen fortsetter under videoen)

Seier for Foss
Også Håkon Foss fra Frontline Academy i Oslo kunne juble denne helgen.

Svensken gikk alle tre rundene mot Charlie Leary på Ultimate Warrior Challenge 22 i Southend og vant på enstemmig dommeravgjørelse.

- Kampen var tøff, men morsom. Det var fram og tilbake stående, men på bakken hadde jeg mye toppkontroll og hadde effektiv ground and pound. Det føles alltid digg å vinne, men spesielt mot en mer erfaren mostander, sier Foss til Nettavisen.

26-åringen har ingen ønsker om ny motstander, så lenge det er en som kommer for å konkurrere.

- Jeg har ikke noe spesifikt ønske, men jeg vil ha en bra motstander som kommer for å fighte, slik som sist.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere