Gå til sidens hovedinnhold

- Få den klovnen vekk

Vitor Belfort med klar melding.

HTML EMBED

Michael Bisping var lovet en tittelkamp mot Anderson Silva dersom han beseiret Vitor Belfort i São Paulo denne helgen.

Engelskmannen regnes som en av UFCs beste mellomvektere, men har slitt med å gripe sjansen da han nærmer seg en tittelkamp.

Helgens kamp mot hjemmefavoritten Vitor Belfort ble ikke et unntak.

- Et nydelig spark
Mange eksperter mente at Bispings sjanser ville øke betraktelig om han kom seg gjennom første runde og at kondisjonen hans ville da hjelpe ham til seier.

Engelskmannen kom seg gjennom første runde, men ett minutt og 27 sekunder ut i den andre, ble han truffet av et venstrespark mot hodet.

Belfort fulgte opp med ground and pound og dommer Dan Miragliotta hadde ikke noe annet valg enn å stoppe kampen.

- Jeg har ingen unnskyldninger. Jeg har hatt en fantastisk oppkjøring til kampen, og jeg følte meg veldig selvsikker på at jeg kom til å vinne. Det var et nydelig spark. Han tok meg og var bedre enn meg i kveld, sa Bisping da han ble intervjuet etter kampen.

Bisping, som også tapte tittelelimineringskampen mot Chael Sonnen i fjor, holder hodet høyt hevet til tross for tapet.

- Du vinner noen og taper noen. Jeg går ingen steder. Tro meg, jeg kommer til å være på toppen av haugen igjen før dere vet ordet av det.

Til angrep på Sonnen
Belfort, på sin side, brukte det obligatoriske intervjuet etter kampen til å be om en ny tittelkamp mot Jon Jones i vektklassen over - lett tungvekt.

Chael Sonnen er mannen som står som nestemann i den køen, og den tidligere mellomvekteren skal etter planen møte Jones i april, etter at realityserien The Ultimate Fighter er ferdigsendt på amerikansk TV.

Sonnen og Jones trener her hvert sitt lag.

- Ta den bølla Chael Sonnen ... få ham ut. Dana, Lorenzo, spark ham ut. La meg fighte Jon Jones. Jeg trenger en omkamp. Fjern den klovnen. Gå hjem. Du gjorde et realityprogram, nå kan du gå hjem. La meg fighte den virkelige mesteren, ikke den klovnen, sa Belfort.

HTML EMBED

Chael Sonnen, som satt i Fuel TVs studio som ekspert, svarte slik på angrepet fra Belfort:

- Du sier at du vil møte Jesus, og jeg vil gjerne hjelpe deg på den reisen, men først skal jeg møte Jon Jones. Du er nestemann. La meg gjøre det helt klart, jeg aksepterer. Du har utfordret meg to ganger nå: Etter jeg signerte kontrakten for å møte Anderson og etter du visste at jeg var opptatt med Jones.

Russer på vei opp
I stevnets nest siste kamp gikk CB Dolloway ut med seieren mot Daniel Sarafian. Denne kampen ble kåret til kveldens beste.

Gabriel Gonzaga beseiret Ben Rothwell med en giljotin, men fikk ikke kveldens submission-bonus. Den gikk nemlig til Ildemar Alcantara for hans kneebar mot Vagner Prado.

Russeren Khabib Nurmagomedov viste nok en gang at han fort kan bli en utfordrer i lettvektsklassen da han beseiret Thiago Tavares på TKO tidlig i første runde.

Vitor Belfort fikk knockoutbonusen for sin avslutning mot Michael Bisping.

HTML EMBED
Reklame

Supertilbud: Nå kan du få gratis strøm til februar