*Nettavisen* Sport.

Fire norske proffseirer i Danmark

TØFF KAMP: Tim-Robin Lihaug (t.v.) fikk det vanskelig med å slå Farouk Daku fra Nederland under Nordic Fight night i Arena Nord i Danmark. Foto: Thomas Sjørup (NTB scanpix)

- Jeg rakk egentlig ikke å bli nervøs.

Tim-Robin Lihaug, Kai Robin Havnaa, Simen Smaadal og Alexander Hagen sørget for at det ble fire norske seirer av like mange mulige i proffstevnet i boksing i Frederikshavn lørdag.

I Cecilia Brækhus' skadefravær fikk stevnet mindre omtale enn vanlig, men det ble norsk moro likevel. Tre av de norske vant på knockout.

Lihaug var den norske hovedattraksjonen. 22-åringen fikk det tøft mot Farouk Daku fra Nederland og avsluttet kampen med blodet strømmende fra nesa, men han ble utropt til vinner med dommerstemmene 2-1.

- Jeg synes jeg hadde veldig god kontroll og bokset bra. Da jeg hørte at dommerne var uenige, tenkte jeg at de vel ikke kunne være så dumme å dømme dette i favør av Daku. Jeg rakk egentlig ikke å bli nervøs før jeg fikk avgjørelsen, sa Lihaug til VG.

Kai Robin Havnaa var bulgareren Merdjidin Juseinov helt overlegen og herjet med ham i to runder før kampen var over.

- Vi har en ny boksestjerne på gang. Dette var veldig imponerende. Det er reelt å tro at han kan nå like langt som faren sin, sa Viasat-kommentator Thomas Hansvoll til VG.

Kai Robins far er Magne Havnaa, eneste mannlige bokser som har vunnet en VM-tittel. Han ble mester i cruiservekt i 1990.

Alexander Hagen og Simen Smaadal vant også på knockout. Først tok Hagen seg av kroaten Ivan Stupalo i 2. runde, så slo Smaadal ut ungarske Janos Olah i 3. runde. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag