RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Flyet måtte nødlande for å redde Steffen

Foto: Privat/Rogalands Avis
Sist oppdatert:
«Norges beste fighter»-deltageren ble alvorlig syk i lufta.

På flyet til Thailand og deltakelse i det nye programmet «Norges beste fighter» ble Steffen Larsen akutt syk, skriver Rogalands Avis.

Det var så alvorlig at flyet måtte nødlande for å få Larsen til sykehus.

Karatemesteren Larsen er blant deltakerne som skal kjempe om tittelen «Norges beste fighter» i TV-programmet som starter på Viasat 4 mandag

Kort tid etter at flyet fra Oslo, med retning Thailand, hadde lettet fikk Stavanger-karen sterke magesmerter, skriver han i en e-post til RA.

Nødlanding
Smertene ble verre, og kabinpersonalet annonserte for alle på flyet at de hadde med en alvorlig syk passasjer som trengte legehjelp.

Larsen ble jevnlig overvåket, men etter sju-åtte timer på flyet ble det så gale at sykepleier, trenere og kabinpersonale begynte å lete etter plasser hvor det var mulig å nødlande.

De vurderte det slik at en videre flytur kunne få alvorlige konsekvenser for karatemesterens helse.

Larsen hadde akutt behov for en blindtarmoperasjon.

Vellykket operasjon
Flyet kom seg på bakken, og 28-åringen ble hastet med ambulanse til sykehuset. Legepersonalet gjennomførte en blodprøve, urinprøve, ultralyd, røntgen og MR i løpet av kort tid.

Inngrepet var vellykket, og Larsen kom seg raskt etter operasjonen.

Han kan likevel ikke røpe om han måtte trekke seg fra TV-serien. Det han kan love, er at han blir å se i programmet, som har premiere i kveld.

Karate-Larsen tok i fjor NM-gull og ble nordisk mester. I tillegg har han en førsteplass i US Open og en førsteplass i Italian Open blant merittene.

Programmet «Norges beste fighter» setter opp kamper mellom noen av landets beste kampsportutøvere, fra ulike kampsporter.

Les flere nyheter fra Rogaland

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere