HTML EMBED

MMA-fighteren Håkon Foss fra Frontline Academy i Oslo gikk på et nytt tap da han møtte engelske Jamie Richardson på Cage Warriors 86 i London lørdag kveld.

I en meget actionfylt første runde, lyktes Foss med to store nedtagninger, og i avslutningsminuttet jobbet Frontline-fighteren for en submission fra ryggen til engelskmannen, men lyktes ikke.

Richardson var imidlertid farligst stående og landet flere tunge slag mot Foss, som likevel fortsatte å krige på.

I slutten av den andre runden var det imidlertid nok, og dommer Rich Mitchell gikk inn og brøt kampen rett før Foss gikk i kanvasen, etter en meget fartsfylt kamp.

- Dette var frem og tilbake og et tempo du ikke ser veldig ofte med så mange treffere. Det var en beintøff krig, kommenterte Foss' lagkameraet Kenneth Bergh på Viaplay.

Bergh er stolt over innsatsen til lagkameraten, selv om det ikke holdt helt inn.

- Jeg kan ikke si noe annet enn at det knuser hjertet mitt å se det her - å se en jeg kaller bror oppleve dette i buret. Men jeg er også stolt over å være vitne til kamper som det her og se folk klarer å grave så dypt og fighte på den måten der. For meg er det noe helt eget, og det er fantastisk å se på, selv om det på mange måter også er grusomt, sa Bergh.

Foss står nå med åtte seirer og fem tap i sin MMA-karriere, og UFC-drømmen fikk seg et nytt skutt for baugen. Det er imidlertid liten tvil om at han vant mange hjerter med sin fightervilje lørdag kveld.

31-åringen trener sammen med blant andre Emil Weber Meek, Jack Hermansson og Mohsen Bahari på Frontline Academy i Bogstadveien i Oslo.

Hermansson var Foss' hjørnemann under lørdagens kamp i London.

HTML EMBED