Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Halle Berry kom inn i garderoben til Brækhus etter kampen: - Jeg fikk sjokk

STJERNEMØTE: Halle Berry tok turen inn i garderoben til Cecilia Brækhus.
STJERNEMØTE: Halle Berry tok turen inn i garderoben til Cecilia Brækhus. Foto: Danny Moloshok (NTB Scanpix)
Sist oppdatert:
Hollywood-stjernen tok en prat med den norske mesteren etter kampen.

LOS ANGELES (Nettavisen): Cecilia Brækhus tok en oppskriftsmessig seier i StubHub Center i Los Angeles da hun slo Aleksandra Magdziak-Lopes på poeng natt til søndag.

I forkant og etterkant har det vært mye fokus på at dette var det siste HBO-sendte boksestevnet, og at det var Cecilia Brækhus, som første kvinne noensinne, som gikk hovedkampen.

En av dem som hadde dukket opp på den historiske kampen, var Hollywood-stjernen Halle Berry.

Les også: Amerikansk magasin reagerer på antall Brækhus-kamper

Cecilia Brækhus visste ikke at skuespilleren skulle komme, men fikk seg en stor overraskelse etter kampen.

 

- Hun kom løpende inn i garderoben min. Jeg fikk helt sjokk, forteller Brækhus smilende til Nettavisen.

- Herlig dame

Halle Berry skal snart regissere filmen «Bruised», der Berry selv skal spille en tidligere MMA-utøver. Innspillingen skal skje i mars 2019.

- Hun bokser for harde livet nå. Vi snakket litt om den posisjonen kvinneboksing har og litt om boksing generelt. Hun var verdens herligste, tøffeste dame, forteller Brækhus, som på Twitter har lagt ut et bilde av møtet.

Bergenseren mener at Halle Berrys nærvær også gir en viktig signaleffekt. I tillegg til skuespilleren, var kampsport-profiler som Cris Cyborg, Laila Ali og Christina Hammer til stede på StubHub Center.

- Vi i ringen trenger støtte fra sterke kvinner ringside. Vi trenger at de er synlige, og at de sitter der og heier på oss. At hun, Cyborg, Hammer og de andre sitter der, det betydde utrolig mye, sier Brækhus.

Den norske mesteren nevnte på pressekonferansen at hun ble emosjonell under kampen, på grunn av omstendighetene. I tillegg til Brækhus-kampen, var det to andre kvinneoppgjør under stevnet.

- Dette er en ekstrem kveld for meg på alle mulige måter. Det blir nesten litt mye. Det er HBOs siste kamp, det er første kvinnelige hovedkamp på HBO, og du har de kjente navnene i salen, lister Brækhus opp.

- Det er så mange forskjellige lag. Både for meg personlig og for fremtidige generasjoner, så det ble veldig følelsesladd på et nivå som jeg ikke tror en mannlig utøver kan noen gang føle. Jeg vet hvor mye det betyr for idretten vår og for framtidige generasjoner, fortsetter Brækhus før hun minner om at dette aldri ville skjedd uten støtten fra mange menn.

Gikk ikke

Etter kampen var Brækhus klar på at omstendighetene preget henne under oppgjøret.

- Jeg ønsket selvfølgelig å avslutte med en knockout, og da ble jeg kanskje litt for ivrig. Når du jager den knockouten, så er det jo da den gjerne ikke kommer, sier Brækhus til Nettavisen.

SUVEREN: Cecilia Brækhus vant sin 35. strake proffkamp da hun slo Aleksandra Magdziak-Lopes i California lørdag,

37-åringen var aldri truet mot Aleksandra Magdziak-Lopes, men klarte altså ikke få polsk-amerikaneren i kanvasen.

- Hun var jo veldig sterk, hun kommer jo ned en vektklasse. De tre siste motstanderne mine har gått ned en vektklasse, så neste gang får det komme en fra en vektklasse under meg, sier Brækhus med et smil.

MMA-stjernen Cris Cyborg var som nevnt blant publikum i StubHub Centre. Rett etter kampen meldte Brækhus at hun skulle snakke med Cyborg.

Til Nettavisen bekrefter Brækhus at stjernene tok seg en prat etter kampen. Cyborg har to kamper igjen på sin UFC-kontrakt før et møte eventuelt kan finne sted.

- Vi har snakket litt sammen. Jeg vet ikke helt om jeg skal ta ferie nå eller om jeg skal reise til Vegas for å se hennes neste kamp, men hun er jo ute av kontrakten neste år og de er jo klare, sier Brækhus med et smil.

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!