RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hatkamp kan bli avlyst

Foto: Ap/Scanpix
Sist oppdatert:
Englands bokseforbund truer med utkastelse.

Den planlagte storkampen i boksing mellom David Haye og Dereck Chisora kan bli avlyst. Englands bokseforbund (BBBoC) truer med å utelukke alle som deltar i den planlagte hatkampen.

Etter planen skal tidligere tungvektsmester David Haye møte Chisora på Upton Park i London 14. juli.

- Alle medlemmer av BBBoC som involverer seg i denne kampen, vil miste sitt medlemskap i BBBoC og samtidig miste sin lisens, heter det i en melding fra bokseforbundet.

Chisora har allerede fått sin bokselisens inndratt etter at han angrep Haye fysisk under et pressemøte i München. Han truet da med å skyte landsmannen.

Haye har egentlig lagt opp og mangler lisens til å bokse i England. Derfor har Chisoras promotor, Frank Warren, fått Luxembourgs bokseforbund til å godkjenne kampen.

Se Chisora gå til angrep mot Haye under:

Dersom det blir kamp så er det trolig den mest omtalte britiske tungvektsduellen siden Lennox Lewis og Frank Bruno møttes tidlig på 1990-tallet. Warren hevdet tidligere i uken at alt er i orden.

- Dette kommer til å bli et utsolgt stevne, en stor begivenhet. Verken Haye eller Dereck er tiltalt for noe etter det som skjedde i München. Dette er årets største kamp, og den er helt lovlig, sa han. (©NTB) (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere