RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Her går det galt for dansken

Martin Kampmann gikk på sitt andre strake tap.

Danske Martin Kampmann håpet å slå tilbake etter knockout-tapet for Johny Hendricks da han møtte Carlos Condit i Indianapolis natt til torsdag norsk tid.

Også Condit tapte mot samme Hendricks i sin forrige kamp, og begge weltervekterne var avghengige av seier for å nærme seg en tittelkamp i UFCs weltervektklasse.

Slag og knær haglet
Det var Kampmann som startet kampen best da han lyktes med å ta ned Condit fire ganger i løpet av første runde.

Condit, som trenes av høyt anerkjente Greg Jackson, skulle imidlertid slå knallhardt tilbake.

I andre runde kjørte 29-åringen opp tempoet og lyktes med å holde seg på beina til tross for nedtakningsforsøk fra sin danske motstander.

Condit dominerte også tredje runde, før avslutningen kom i den fjerde og nest siste runden.

Slag og knær haglet mot hodet og kroppen til Kampmann, før han til slutt gikk i bakken og dommer Herb Dean stoppet kampen.

- En lettelse
Etter kampen var Condit lettet over å ta en ny seier etter at han røk for Hendricks i forrige kamp.

- Jeg liker ikke å tape og har trent hardt til denne kampen. Det er en lettelse å komme tilbake på vinnersporet, sa Condit til MMAFighting.com etter kampen.

Condit, som var overrasket over at Kampmann ikke ønsket å holde kampen stående, ønsker seg nå omkamp mot Johny Hendrikcs, som møter tittelholder Georges St-Pierre i sin neste kamp i november.

- Jeg har møtt stort sett alle topp-5-utfordrere, så det er mange spennende omkamper som er mulig. Johny Hendricks-kampen var jevn. Hadde det gått til fjerderunde der, kunne det vært annerledes. Det er den kampen jeg helst ønsker, sa Condit.

Papy ferdig i UFC?
I en kamp som gikk tidligere på kvelden, gikk Papy Abedi på sitt tredje tap i sin fjerde UFC-kamp da han ble knocket ut av Dylan Andrews i tredje runde.

Bonusutbetalingen for kveldens knockout gikk imidlertid til Brandon Thatch for hans overbevisende seier mot Justin Edwards.

Zak Cummings kunne i likhet med Thatch innkassere 50.000 dollar i bonus for kveldens beste submission etter sin D'Arce Choke i første runde mot Ben Alloway.

Kampmann og Condit ble kåret til kveldens beste kamp, og duoen kunne dermed dele 100.000 dollar seg imellom.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere